21 Mart 2012 Çarşamba

0

BAHAR GELDİ HERKES RENKLENDİ :)

Güneşin yüzünü geç göstermesiyle ünlülerimiz rengarenk kıyafetleriyle arz-ı endam etmeye başladı bile.

Özellikle çantalardaki renklilik dikkat çekici.



Ayşegül Toplusoy 'u beğenirim. Genellikle klasik bir tarza sahiptir ama güzel giyinir. Kendisine yakışan renkleri iyi bilir. Mesela sarı çizgili bluzuyla harika bir şıklık içinde. Kıyafetine uygun sarı tonlarındaki Chanel çantasıyla çok hoş görünüyor. Başka bir davette nar çiçeği renkli bluzu ve hırkasıyla bu sefer spor bir şıklık içinde. Kıyafetine uygun olsun diye bu sefer mavi bir Chanel seçmiş.

Yelda Tiftik ise monokrom kıyafetini yavruağzı renginde bir Chanel ile renklendirmiş.



Arzu Sabancı siyah jypsiere model Hermes çantasını güzel kullanmış. Nefis güzellikteki Alexander Wang kazağı ve kendisine çok yakıştırdığım bu boy paça Patrizia Pepe deri pantalonuyla çok şık. Begüm Şen de Hermes jyspiere modelin koyu mavi tonlarından bir seçim yapmış. Sağlıklı yaşam konulu bir davete en olması gerektiği gibi giyinerek klasını konuşturmayı bilmiş.



Feryal Gülman da yazı getirenlerden. Gerçi kendisini kış ortasında bile rengarenk görerek bendinizi mest etmeyi bildi. O yüzden farklı birşey yapmış olmasada capcanlı renkteki deri pantalonu, beyaz bluzu ve pantalonun renginde Hermes Constance 'ı ile harika görünüyor. Keşke paça boyu biraz daha kısa olsaymış. Bacakları fit olup ince bileklere sahip kadınların uzun paça giymesi yasaklanmalı :)



Funda Filibeli mavi ve beyaz renk diyarında. Çok fazla eşleştirme olunca çok göz yorucu oluyor ve sevmiyorum. Ama uçuk mavi tonlarındaki Chanel çantasına bayıldım.



Serra Tokar neon pembesi Michael Kors elbisesiyle. Bu elbisenin bir benzerini Siren Ertan Çarmıklı da görmüştük. Aynı kumaş ve model olmadığından kim daha iyi diyemiyorum :)



Şükran Güzeliş ve Pınar Sabancı rengarenk olmasalarda moda anlamında es geçilemeyecek isimler. Şükran Güzeliş 'in Abba stili pantalonunu beğenenleriniz olacakmı bilmiyorum ama ben pek anlam veremedim doğrusu. Ama bunun yanısıra saç rengiyle makyajının uyumunu çok beğendim.

Pınar Sabancı 'nın geçtiğimiz günlerde katıldığı düğündeki kıyafetini hiçbirimiz sevmemiştik. Ama sportif tarzı çok hoşuma gitti. Özellikle bu günlerde son derece popüler olan Moncler montu çok yakışmış. Bottega Veneta çantası kıyafetine gitmemiş ama kötüde durmuyor.



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top