26 Mart 2012 Pazartesi

0

KAYMAKLI ETİMEK TATLISI




Etimek tatlısı ....Çocukluğumun tatlısı..Annem cok sık yapardı ,bizde afiyetle yerdik..

MALZEMELER
1 paket tuzsuz etimek
2 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
Dr. Oetker Kaymak Tadında
1 su bardağı süt (kaymağı hazırlamak için)
Antep fıstığı tozu

YAPILIŞI
Önce şerbeti hazırlayın.Şeker ve suyu 15 dakika kaynatın.Etimekleri derin bir tepsiye alın.Etimekler kuru kalmayacak şekilde şerbeti dökün.

Dr Oetker'in yeni çıkardığı kaymak tadındayı öneririm.Üzerinde yazıldığı gibi hazırlayın.ve buzlukta 1-2 saat bekletin.

Şerbetli etimeklerinizin üzerine kaymağı dilimleyip antep fıstığı tozu serpiştirip servis yapın

AFİYET OLSUN.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top