30 Mart 2012 Cuma

0

VICTORIA BECKHAM 2012 Spring Koleksiyonu Açılmıştır !!

 



Victoria Beckham koleksiyonlarını seçen ünlülerimiz gün geçtikçe artıyor. Feryal Gülman lacivert turuncu çizgili VB elbisesiyle 2012 Spring koleksiyonunu açan ilk isim oldu. Hemde Türkiye 'de değil tüm dünyada. Ardından MAG dergisinin kapağında yine bir Victoria Beckham elbiseyle görüldü. Sanırım en yakıştırdığım VB elbise kapakta gördüğünüz gümüş renkli straplez olanı. Kusursuz kelimesi bile yetersiz kalır. O derece beğendim. Bu elbiseyi Victoria Beckham Madame Figaro dergi çekimlerinde kullanmıştı.



Feryal Gülman belli ki hızını kesememiş dün gece katıldığı bir davette yine Victoria Beckham elbisesiyle arz-ı endam etmiş. Askılarıyla daha sportif bir çizgiye sahip olan elbise ince fiziğine çok yakışmış. Ama favorim hala MAG dergisi kapağında ki :) Kwanpen clutchı nefis. Charlotte Olympia ayakkabıları harika !



Begüm Şen ise Victoria Beckham 'ın çanta koleksiyonundan seçim yapan ikinci ünlümüz oldu. Hatırlarsanız VB çantalardan seçim yapan ilk Aylin Tahincioğlu olmuştu. Begüm Şen 2012 Spring koleksiyonundan çantanın turuncu rengini ön plana çıkarmak için koyu renkli bir elbise seçmiş. Renkli ayakkabıları ise çantayla uyum içinde.

Feryal Gülman 'ın VB koşusunu bir nebzede olsa yavaşlatacak Arzu Sabancı ve Aylin Tahincioğlu 'nun hemen atağa geçmeleri gerekiyor :)



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top