28 Nisan 2012 Cumartesi

0

After 2 years with maritsa

Aklıma bir sürü güzel anı geliyor. İstanbul'a yerleşme yılımız. Üniversiteye yeni başlamışız. Şaşkın mıyız? Hayır' Sadece güzelleştirmeye çalışıyoruz yaşadığımız yeri. Uykusuz geçen günler, birlikte içtiğimiz rakılar, yediğimiz balıklar, Her gün mutfağımıza yenisi eklenen post-itler...
Neden bahsettiğimi anlamadınız tabii ki:) Aslında çok iyi bildiğiniz birinden bahsediyorum. Maritsa, evet evet çarşamba günü ikinci yılını kutlayan Maritsa'dan.
Aslında bloga pek etkinlik yazan biri değilim biliyorsunuzdur. Ama Maritsa'nın partisi benim için önemliydi. Çünkü elini attığı her şeye bir ışıltı katmayı başardığını, hayallerini ve mükemmel duruşunu kaybetmeyen bir insan olduğunu, ne kadar uzun süre görüşmesek de onu her gördüğümde yüzümün güleceğini biliyorum.
İnandıklarını, sevdiklerini, düşündüklerini korkusuzca arkasına alıp daha çok iş başarabileceğini de biliyorum.
Kısacası Maritsa benim hayatımda önemli insanlardan biri.
Biraz düşününce hepimizin hayatına dokunmuyor mu? Giydikleri, söyledikleri, farklı oluşuyla iyi ki Maritsa hayatlarımızda:)







Nice yıllara Maritsa:)
ps: Tabii ki bu işlerden anlamayan blogger olarak fotoğraf çektirmedim onun yerine partiden bir kaç kare var. Söz en yakın zamanda pardon fotoğrafımızı çeker misiniz? demeyi öğreneceğim:) Bir de blog için fazla fotoğraf çekmeyi:)
Bu fotoğrafları bile çok zor yükledim. Anlamıyorum bazen blogspotta foto yüklemek bazen neden bu kadar zor:(
 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Unutmayın yorumlarınız beni mutlu ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top