30 Nisan 2012 Pazartesi

0

Denim Gömlek Şıklığı..

Son günlerde 2 isim var ki denim gömlek kullanımları ile epey dikkatimi çekiyor. Biri Gül Saygı diğeri ise Didem Antebi.




Gül Saygı IFW sırasında denim gömleğiyle nefis bir kombinasyon yapmıştı ve tüm organizasyon boyunca en beğendiğim şıklığı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise yine denim gömleği, deri ceketi, kloş eteği ve Prada ayakkabılarıyla son derece hoş görünüyor.

Ve yine geçtiğimiz hafta içinde Didem Antebi 'nin denim gömleği, mini eteği ve Chanel babetleri ile yarattığı şıklık harika. Hem genç, hem şık, hem modayı yakalamak hem de bir çocuk organizasyonuna katılmak için ideal bir kombin. Şimdi bu son cümleyi niye söyledim değil mi ? Çünkü bu çocuk organizasyonlarında öylesine noel ağacı gibi bulduğunu takıp takıştıranlar var ki çocuksu ve enerjik ruhla yakalan şıklıklar gözüme çok daha hoş görünüyorda ondan.



Birde dünyaca ünlü isimlere bakalım. Denim gömlek giyen o kadar çok isim varki o yüzden sadece en beğendiğim stilleri paylaşıyorum. Shala Monroque 'un neon sarısı ve Sarah Rutson 'ın alacalı eteğiyle denim gömlekler şahane görünüyor. Rachel Roy 'un sarı pantolon üstüne de çok yakışmış. Denim gömlek dendimi Emmanuelle Alt 'ı es geçmek olmaz. Ağır maskülen tarzıyla örtüşen denim gömlek kombinlerinin hepsi birbirinden başarılı.



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top