27 Nisan 2012 Cuma

0

Domates Biber Patlıcaaan :)

Dolce&Gabbana 'nın 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda domates, biber ,patlıcan gibi sebzelerin renkleri ve baskıları o kadar neşeli ve estetik kullanılmış ki sayesinde hepimiz manav güzeli seçilebiliriz :)

Şimdiden birçok ünlünün üstünde görmeye başladık bile.



Domates güzelleri Kirsten Dunst ve Eva Herzigova. Kirsten 'ın havasına seçtiği model o kadar yakışmış ki Eva 'yı silmiş süpürmüş.



Felicity Jones 'a patlıcan desenli elbisenin modeli ve rengi çok yakışmış.



Paloma Faith biberli eteğini çok ilginç bir şekilde kombinlemiş. Ama favorim Dree Hemingway. Duru güzelliğiyle elbisenin havası müthiş bir uyum içinde.



Birde şalgamlı olanlar var. Sonam Kapoor hoş görünüyor. Michelle Kwan 'ın çirkinlik ötesi ayakkabıları elbiseyi mahvetmeye yetmiş.

Dergi istilasına gelirsek favorim Bianca Balti 'li Vogue Beauty 'dir.



Koleksiyonda benim favorim ise mavi güpürlü domates desenli elbise. Evet iddialı, taşıması ve yakıştırması çok zor. Ama yakışana da resimde gördüğünüz gibi müthiş yakışıyor. Mesela benim ilk anda aklıma Gül Saygı geldi. Sarışınlığı, uzun ve ince fiziğiyle bu elbiseyi nefis taşıyacaktır.



Daha bizden kimsede bu koleksiyondan bir parça görmedim. Kanımca genç neslin üstünde çok daha hoş duracakır. Bakalım kimler bu modelleri giyme cesaretini gösterecek ?!




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top