23 Nisan 2012 Pazartesi

0

Gardırop önünde fazla vakit geçirenler eğlenceye katılın:)


Merhaba,
Aradığım giysileri bulmaya çalışırken; gardırobumun önünde, saatler geçirmeye başladığımı fark ettiğim zaman, onu yeniden düzenliyorum ama kısa bir süre geçtikten sonra, her seferinde eski halini alıyor. Bu öğrencilik yaşamının getirdiği, küçük bir gardıroba birçok giysiyi sığdırmaya çalışmak vb. gibi nedenlerden kaynaklansa da bazen düşündüğüm tek şey; ne kadar çok giysim olduğu oluyor.
Ne zamandır yazmak istediğim yazının ana fikri de buradan çıkıyor aslında. Biraz zamanınızı alacak ama eğlenceli bir fikir. Belki birçok sefer, bu fikrin benzerleriyle karşılaşmış olabilirsiniz ama bugüne kadar denemediğinize bahse girerim. Bir seyahate çıkmadan önce, valizimizi hazırlarken hemen hemen aynı şeyi yapıyoruz, aslında :) Hadi bakalım, şimdi hem gardırobumuza hem de tarzımıza göz atma vakti geldi!
Tamam, tamam, yine çok uzattım... :) Fikir şu; sizden, bir hafta boyunca giyeceğiniz belirli sayıda giysi seçmenizi ve o giysileri neden seçtiğinizi anlatmanızı istiyorum.
Sayılar şöyle;
1 adet şal/atkı
1 adet ceket/yağmurluk vs (Havalar daha uzun süre ısınmazsa bunu 2 de yapabiliriz belki:))
2 çift ayakkabı (Bir çift düz tabanlı ve bir çift topuklu model seçebilesiniz diye) :)
2 adet alt giyim parçası :) (pantolon/etek/şort/tayt vb.)
2 adet çanta :)
3 adet üst giyim parçası :) (Gömlek/t-shirt/bluz vb..)
Dilediğiniz sayıda aksesuar ve çorap :)
Dilerseniz; bu ürünleri kombinleyip üzerinizdeyken fotoğraflayabilir ya da sadece kombinlerin fotoğraflarını da çekebilirsiniz. Hatta; gardırobunuzda olmayan ama olmasını tercih edeceğiniz parçaları seçip "Polyvore setleri" hazırlayabilirsiniz; tabii bu sayıları tamamlayacak şekilde. :) Nasıl bir yazı olacağı size kalmış yani... :)
Blog sayfalarınızın adreslerinizi de e-postalarınıza eklemeyi unutmayın. Dilerrseniz kendinizle ilgili kısa bir bilgi de verebilirsiniz:)
İşte bu kadar,şimdii kimler katılmak ister?
Sevgiler


Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Unutmayın yorumlarınız beni mutlu ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top