20 Nisan 2012 Cuma

0

ÖNYARGILARI KIRALIM MI?

Kabul ediyorum, desenli gömlekler Türk Erkekleri’nin genelde uzaktan selamladığı bir trend. Ancak bütün moda şovlarında karşımıza çıktığı için belki de önyargıları kırabiliriz ve en azından dünyanın takip ettiklerini de bilmemiz açısından bugünkü tavsiye köşemizde yer verebiliriz.

Bu trendi, ‘’sadece’’ ve sadece kendine yakıştıranların, podyumdan gerçek hayata uyarlamasını tavsiye ediyorum. Aksi halde, modayı takip etmek uğruna kendinizi yansıtmayacak bir kıyafet ve ruh hali içinde bulabilirsiniz ki; bu da modanın bize oynadığı en demode oyunlardan biridir :) Desen deyince aklınıza sadece çiçekler, ağaçlar gelmesin. Geometrik çizgilere sahip art-deco esintili gömlekler de bu klasmanda yer almaktadır. Tarzınızı yansıtacak bir geometrik esinti ile kendinizi hem stil sahibi hem trendy hissedebilirsiniz.

Hazır desenlerden bahsederken, aklınızdan çıkartmamanızı tavsiye edeceğim bir diğer şey ise; hem çok kolay hem de her kıyafetinizde uygulayabileceğiniz bir kombin formülü: Üst veya alt guruplarda karışık, hareketli, desenli veya bunlar gibi dominant tercihlere yöneliyorsanız, kombinlerinizi tam tersi ürünler ile tamamlayın. Unutmayın ki; düz ve nötr renkler ile kombinlemek, desen trendinin podyumdan gerçek hayata uygulanabilme yüzdesini arttıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top