25 Mayıs 2012 Cuma

0

2012 CANNES FİLM FESTİVALİ - 5.Vol

 


Çekilin bakim yoldan Nicole 'cuğum geliyor :) O kadar uzun zamandır eski Nicole 'u arıyorum ki Cannes 'a geldiğini duyduğumda yine de ister istemez içimi bir heyecan sardı. Nolursun bu sefer yanlışlıkla da olsa eski ihtişamını ve güzelliğini göreyim diye yalvarmama az kalmıştı :)

Ve çok şükür dileğim gerçekleşti. Lanvin elbiseyle adeta bir içim su. Kusursuz ve harika !! Saçlarının rengi, teniyle elbisenin rengi muazzam bir uyum içinde. Hele taşlı askıların zarafeti 10 üzerinden 10 puan ! Sadece şık olmakla kalmamış elbiseye ve tenine de uyan nefis bir makyaj yapılmış. Saçları da aynı şekilde kusursuz güzellikte.



Basın tanıtımında ise Antonio Berardi elbisesiyle yine harika görünüyor. Artık günümüzde bacak boyu daha uzun görünsün diye ten rengi ayakkabılar seçiliyor. Nicole 'da boy derdi olmadığından giymiş simsiyah bir Manolo Blahnik stiletto. Çok şık !



Havaalanı şıklığı da çok hoşuma gitti. Yeni saç modeli, beyaz pantolon üstüne beyaz transparan gömleği, hırkası ve babetleriyle kendisine en yakıştırdığım casual tarzda.



Diane Kruger olmazsa olmaz. Üstünde barbie bebekleri kıskandıracak güzellikte bir Chanel elbise görüyorsunuz. Chanel 'in bu en sevmediğim ve stylingini rezalet bulduğum 2013 koleksiyonunu iyi göstermek için Diane 'den iyi bir malzeme bulunamazdı. Baştan aşağı kusursuz bir güzellik ve şıklık içinde.



Ve beni hayal kırıklığına uğratan Kirsten Dunst. Bugüne kadar gayet iyi giderken bu Louis Vuitton elbiseyi hangi akla hizmet seçmiş bilemiyorum. Sorunum elbisenin kendisiyle. Hem su yeşili hem de bebe mavisi kullanılmış. Üst ve alt bölge birbiriyle alakasız. Hele eteğin 2 katı çok amatör işi. Yani 40 yıl düşünsem bu bir LV diyemem o kadar feci. Birde yine karışık renkli mineli LV clutchda kullanılınca ortaya karışık bir çorba çıkıvermiş. Olmamış Kristen hemen iyi bir seçim yapıp bu hezimeti silmen gerekir ona göre ! :)



Ve Kim Kardashian. Yani Nicole, Diane ve Kristen üçlüsünden sonra bu kadını koyuyorum ki aradaki dağlar gibi stil ve zarafet farkını daha iyi anlayalım :) Bu kadını idolü olarak gören varsa kendileri için üzgün olduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim :) Kadın aslında güzel bir kadın. Yani vücut kötü hem de ciddi anlamda kötü ama yüzü çok güzel. Beğeniyorum yüz hatlarını. Özellikle makyajı abartmadığı vakit gerçekten çok hoş görenebiliyor. Ama işte zarafet parayla satın alınamayan tek şey. Her markayı herşeyi satın alabilecek gücünüz olsa bile havanızdaki asaleti satın alabilmeniz imkansız. Kim Kardashian buna en güzel örneklerden biri. Elimizde 3 örnek var. İlki Emilio Pucci. Hatırlarsanız bu elbiseyi daha önce Gwyneth Paltrow giymişti ve çok beğenmiştim. Kim 'cik bu kalça ve popoya hangi kafayla bu elbiseyi giymiş bilemeyeceğim. Bu tarz vücudu olan Jennifer Lopez 'de var ama zamanla neyi nasıl giyinmesi gerektiğini öğrendi ve iyi de uyguluyor. Birde Gwyneth 'in kusursuz taşıyışından sonra nasıl bir özgüvense artık kendi de giymek istemiş.

Geçiyoruz Balmain elbiseye. Bu elbisede birçok kişi tarafından giyildi ama hiçbiri Kim kadar kötü görünmedi. Hadi elbise bir şekilde üstüne oturmuş taşımış diyelim. O botlar neyin nesidir Allahım ?!?!

Ve bir Elie Saab. Elbisenin rengide kesimi de çok yakışmış. Ama bu elbiseye o siyah ayakkabılar seçmek bir cinayet !! Üstelik makyajı son zamanlarda gördüğüm en kötü uygulama ! Mücevherleri ise gereksiz yere büyük. Aman genç kızlar sakın bu tarz makyajı evinizde yalnızken uygulamayın başınıza geleceklerden ben sorumlu değilim :)



Son olarak Aishwarya Rai. Doğum sonrası fazla kiloları memleket meselesi olan şanssız kadın. Kendisi dünya güzeli seçildi ama defalarca yazdığım gibi ben bu kadını oldum olası öyle yere göğe koyamadıkları kadar güzel bulmam. Hamile olmadan evvel de kiloluydu. Bir dünya güzeli olarak elbette her daim bakımlı ve güzel olmalı ama anne olduktan sonra bu kadar baskıyı da çok acımasızca buluyorum. Halk işi o kadar abartmış ki işi Victoria Beckham ile kıyaslamaya kadar götürmüş. Bu kadın yeni doğum yapmış, süt veriyormuş kimin umurunda ?! Hemen 1 ay içinde sıfır beden olmalı. Te Allahım ya !! Anlaşmalı olduğu marka yüzünden Cannes 'da görünmek zorunda. Kilolarını biraz olsun saklamak için geleneksel bir çizgi seçmiş. Yaşadığı tedirginlik nasıl da yüzünden okunuyor. Bence gayet güzel ve hoş görünüyor. Bu denli altın rengi içinde güzel görünebilmek kolay değildir. Tüm ağır havayı iyi taşımış. Taşımasa da taşımış derdim zaten. Kıyamam ya bana dert oldu iyi mi :(


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top