30 Mayıs 2012 Çarşamba

0

2012 MISS TURKEY

Yarın akşam Türkiye 'nin en güzel bir kızı daha seçilecek. Aslında niyetim bu geceyi sizlere yarışmadan canlı canlı sunmaktı ama ne yazık ki bana yine Bodrum yolları göründü. Davetiyemi kullanamasam da çok şükür twitter 'ımız var :) Yarın akşam takipçilerimle bol bol çekiştiririz kızları :)

Olay güzellik olduğu için kimse kusura bakmasın kızları her anlamda didik didik edeceğiz.

Şimdi genel olarak ilk söyleyeceğim şudur arkadaşlar. Hiçbir adayın fiziği beni heyecanlandırmadı. Elbette güzellik görecelidir herkese göre farklıdır. Ben bana ait olan kısmından mesulum. Hiçbir aday benim gözümde Türkiye 'nin en güzeli olacak kadar güzel değil. Ha içlerinde elbette güzel olanlar var ama işte o 'en' kelimesi varya işte onda ister istemez çok şey arıyorum.

Bir kere kızların tanıtım fotoğraflarını hiç sevmedim. Bazılarına kıyak çekilmiş bazıları sanki özellikle harcanmış. Pozlar, açılar, ışık falan herşey kötü. Mesela Merve Akman ve İlknur Melis Durasi isimli yarışmacıların o tuhaf pozları nedir Allah aşkına ?! Ben bakarken utandım :)

Geçenlerde gece uykum kaçtı televizyona bakiniyim dedim karşıma Star kanalında adaylar çıkıverdi. Kamp süreçlerimi gösteriliyor yine yarışma içindeler mi programın konseptini katiyyen anlamadım. Hatta biri sonunda elendi gitti. Hangisi elendi gitti hiç bilgim yok. Kızlara oyunculuk dersi verdiriyorlar hatta ellerine bir metin verip hepsinden rol kesmelerini bekliyorlar. Nasıl acıdım kızların haline anlatamam. Başlarına gelecekleri bilselerdi katılırlarmıydı bilemiyorum :) Velhasıl efendim elbette oyunculukta çuvalladılar ama bu vesileyle fotoğraflar haricinde kızları ekrandan da görmüş oldum. Neticede fotoğraftaki halleri en iyi halleriymiş onu anladım :)

Fotoğraflardan yola çıkarsak favorilerim Tuğçe Kurşunoğlu, Merve Akman, Açalya Samyeli Danoğlu ve Merve Sarı diyorum.

Şimdi madde madde tek tek adayları ele alma zamanı ;



Tuğçe Kurşunoğlu 'nun yaşından çok büyük göstermesi dikkat çekici. 20 yaşında değil de sanki 30'lara yakın bir fiziği var.



Merve Akman ikinci fotodan kazandı. Hoşuma gitti. Hafif Azra Akın 'ı görüyorum.



Açalya Samyeli Danoğlu 'nun havasını beğendim. Saçları, yüz hatları, gülümsemesi gayet hoş.




Merve Sarı 'nın burnu bariz estetikli. Bu yarışmalarda benim bildiğim estetikli olmamak birinci şarttır. Kurallar değişti de ben mi kaçırdım acaba ? Bunun dışında gayet hoş bir kızımız.



Buket Açıkgöz 'de Cansu Dere havaları sezdim. Süpriz yapabilir.




Buse Varol 'un gözler güzel ama genel olarak köyün çeşme başı güzellerine benziyor. Yuvarlak hatlı ve kısa boyunlu.



Ceren Yılmaz kızımızın gözlerinden cidden korktum ! Kendisinden iyi bir yerli Tomb Raider olurmuş :)



Çağıl Özge Özkul 'un pozu iyi ama ekrandan beklediğimi bulamadım.



Çağla Dikici 'de fena değil. Favorilerime yazsamıydım acaba arada kaldım.



Çağla Zoralioğlu ı-ıh.



Elif Merve Çolak 'ın yüzündeki acıların çocuğu Emrah ifadeyi sevmedim.



Gamze Balım kaybederse dudaklardan kaybeder.



Fotoğrafları ilk gördüğümde tartışmasız en iyisi Gamze Kayalı demiştim. Meğersem bu kızcağımız Bugün Ne Giysem ? 'de yarışmış ve eldeki görüntüler pek bir fena. Aynı kız olduklarına inanmam epey vakit aldı !!



Gözde Coşkun kızımız acilen dişlerini yaptırmalı. Napalım konumuz güzellik ve bu bir güzellik yarışması. O zaman kimse yazdıklarıma gocunmayacak.



İlknur Melis Durasi 'yi hiçbir yere koyamadım. Ne evet ne de hayır diyebiliyorum topu size atıyorum.



Meltem Tüzüner çok hülyalı bakmış ama yemezler canım :)



Öykü Bulut 'un ilk resmi falso ama ikinci fotoda yüz hatları fena değil.



Semiha Bezek ortaokul öğrencisi gibi. Almayım kalsın.



Şimal Yavuz 'un alnı çok güzel. Valla bunu yazarken kendime nasıl güldüm anlatamam. Hala gülüyorum :)



Berna Özkeskin 'in buraya kadar nasıl kaldığını bile anlamadım !



Begüm Zabun 'da bir ışık görüyorum ama o kadar. Yine de bir süpriz yapabilir sanki.

Çok fazla beğendiğim olmasa da geçen senelere oranla daha az aaaa bu nasıl buraya kadar gelmiş olmaması adına gayet güzel bir gelişme. Bu fotolar elbette yarışma gecesi göreceklerimize kıstas bile olamaz. Hatta bir çoğunu tanımakta zorlanacağıma eminim. İyi bir saç, makyaj ve kıyafete yerinde bir endam, hava ve iyi yürüyüş kattılarmı hepsi bambaşka görünecektir.

Birde benim şu güzellik yarışmalarında her zaman uyuz olduğum bir unsur vardır. Taçlar. Bir türlü bu taçlar seçilen güzellerin kafalarına iyi oturmaz. Bazısı yamuk durur hatta düşer hemen toparlanır. Bu seneki taçları Boybeyi hazırlamış. Umarım bol taşlarla iyice ağır bir taçtır da güzelcene kızlarımızın kafasına oturtabilirler. Bence bunun bile özel provası yapılmalı.

Tabiki de sizlerin adaylarını çok merak ediyorum. Bakalım hangimizin seçtiği yarın mutlu sona ulaşacak :)


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top