28 Mayıs 2012 Pazartesi

0

4 - Siz Sorun Ben Cevap Vereyim :)

Mail yoluyla sıkça sorduğunuz sorulara buradan da cevap vereyim. Eksiklerim varsa lütfen bu post altında yorumlar içinde sorarsanız elimden geleni yaparım.



Begüm Şen 'in kıyafeti Mary Katrantzou. Ayakkabıları Christian Louboutin. Elbisenin renkleri çok yakışmış olsa da seçtiği ayakkabılar biraz kaba kaçmış. Keşke daha ince hatlı bir ayakkabı seçseymiş.

Siren Ertan Çarmıklı 'da bir Mary Katrantzou ile. Renkler çok yakışmış. Çantası Misela, ayakkabıları Charlotte Olympia.

Didem Antebi 'nin Dolce&Gabbana çiçekli elbisesine bayıldım. Kesimde renkte üstünde çok hoş durmuş. Babetler ile kullanmış olmasını ise ayrıca sevdim.

Feryal Gülman 'ın 2 çiçekli elbisesi de Erdem marka. Sarı çiçekli olanı daha bir yakıştırdım.



Tuğana Savgı 'nın elbisesi bir Stella McCartney. Çok yakışmış. Mavi Christian Louboutin 'ler ile harika görünüyor.

Gülşah Alkoçlar 'ın çok sorulan sarı, mavi ve yeşilli bluzu Peter Pilotto. Makyajı fazla kaçmış ama bluz ve pantolonun rengi çok yakışmış.

Feryal Gülman 'ı bir Victoria by Victoria Beckham elbiseyle görüyorsunuz. Bu post altında en beğendiğim 2. elbisesi oldu. Müthiş yakışmış.

Fatoş Sarıgül 'ün beyaz peplum bluzu Givenchy.

Melisa Castell 'in elbisesi Stella McCartney. Ne yazık ki elbisenin havasını yansıtmakta ve taşımada başarılı olduğunu söylemek zor.



Fatoş Sarıgül Givenchy 'den kolay kolay vazgeçemiyor. Üstünde çok şık bir Givenchy. Ayakkabılarını çok soran olmuştu. Çok zarif ve şık bir Gucci olurlar kendileri :)

Feryal Gülman Victoria Beckham elbiseyle. Ayakkabı olarak Tom Ford seçmiş.

Eda Kosif 'in gömleğini de çok soran olmuştu. Markası Diane von Furstenberg. Hatırlarsanız aynı desenin elbise olanını Sanem Tezman 'da görmüştük.

Yine Feryal Gülman. Feryal Gülman ne kadar çok konu ediliyor diyorsunuz ama dantel beyaz tek omuz Stella McCartney elbisesinin markasını soran tam 44 mail aldım. O yüzden bikbik etmeniz ya da etmem pek fayda etmiyor :) Şeker pembesi ise en beğendiğim kıyafeti oldu. Hiç kuşkusuz Feryal Gülman Prada 'nın 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu en iyi temsil eden isim.


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top