31 Mayıs 2012 Perşembe

0

45 - GÜNÜN ŞIKLARI

Bugün günün şıklarında 5 isim var. Feryal Gülman, Arzu Sabancı, Demet Müftüoğlu, Begüm Şen ve Siren Ertan Çarmıklı.



Feryal Gülman 'ı nefis güzellikte bir yeşile sahip Zac Posen ile görüyorsunuz. Elbisenin bel bölgesindeki potluk benim gibi sizlerinde dikkatinden kaçmayacaktır. Ama genel olarak havasına ve bedenine elbiseyi o kadar yakıştırdım ki bu ayrıntıyı şiddetle görmek istemiyorum ve gözlerimi kapatıyorum :) Yaka kısmı kapalı olsa da taktığı mücevherler çok yakışmış. Saç modeli, füme tonlarındaki göz makyajı, mercan renkli ruju, Judith Leiber clutchı ile son derece şaşalı ve tam da benim beğendiğim tarzda bir şıklık içinde. Keskin omuz detayını taşıyışı ve yakıştırmış olması da işin bonusu. Tepeden tırnağa Hollywood 'da görmeye alıştığımız tarzda bir kırmızı halı şıklığı.




Arzu Sabancı ise Roland Mouret 'den jakard kumaş lacivert tonlarından bir seçim yapmış. Ağır kumaşı nefis taşımış. Yaka kesimi, rengi herşey dört dörtlük. Makyajı, saçları, mücevherleri ve taşlı Etro clutchı ile Arzu Sabancı 'ya hayran kalmamak imkansız.



Begüm Şen 'e bir renk ancak bu kadar yakışabilir. Genellikle kıyafetlerini her tondan seçiyor ama mavi renge özel bir ilgi göstersin derim. Şahsen kendisine en yakıştırdığım renk. Bu Max Mara marka farklı kumaş panelleriyle tasarlanan elbisede olduğu gibi mavilerle bir içim su. Orjinalinde de bel bölgesinde hafif bir bolluk var o yüzden oraya fazla takılmıyorum. Zincir askılı minik çantası ve Givenchy 'nin şu aralar en popüler model stilettoları ile içim açıldı desem yalan olmaz. Bembeyaz renkli Givenchy 'ler yanık teni ve sürdüğü ojelerle nefis görünüyor.

Ve ne yazık ki yüksek kalite fotolarını bulamadığım iki isimle devam ediyorum. Demet Müftüoğlu ve Siren Ertan Çarmıklı.



İpek saten düz kesim siyah elbisenin Demet Müftüoğlu 'nun üstünde duruşuna bayıldım. Saçlarını doğal bir şekilde açık bırakmış. Makyajı her zaman varla yok arasındadır ve ben kendisine çok yakıştırırım. Elbiseye avantgarde model büyük bir kolyenin havasını da katınca çok hoş bir şıklık çıkmış ortaya.

Gelelim Siren Ertan Çarmıklı 'ya. Üstünde bir Hervé Leger görüyorsunuz. Hervé Leger 'in seksi ve vamp kimliğini bertaraf eden bir görüntü var karşımda. Meğersem bir Hervé giyildiğinde pekala zarif de olunabiliniyormuş. Zümrüt yeşili croco Chanel portföyü ve yine zümrüt yeşili croco Christian Louboutin 'leri ile Siren Ertan Çarmıklı şık ve son derece zarif görünüyor. Güzel demeyi unuttuysam da artık yazmaktan bıkmış olmama verin :)


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top