22 Mayıs 2012 Salı

0

Gardırop önü vol.4 - Moda Masalları

Merhaba, bu hafta gardırop önü konuğum Özgecan. Kendisi moda masalları blogunun sahibi:) Verdiğim sayılarla bir haftalık kombinler çıkarmanın çok zor olduğundan şikayet etse de çok iyi iş çıkarmış, ayrıca tüm sayılara da uymuş. Hadi daha fazla uzatmayayım. Siz de katılmak isterseniz gardırop önü yazılarına buradan ulaşabilirsiniz.


Herkese merhaba :) 
Ben modamasallari.blogspot.com bloğunun sahibi Özgecan. Tekstil mühendisiyim, yüksek lisansın da eli kulağında bitti bitecek :)  Blogda birşeyler yazmayı çok seviyorum, yazamadığım gün rahatsız oluyorum. Moda, kozmetik ve kendi yaptığım ıvır zıvırları paylaşıyorum ağırlıklı olarak.

 Bu eğlenceli postlarda sırada benim kombinlerim var.  Öncelikle belirmek isterim ki Gülden`in belirtiği sayılar çok azdı ama zoru başardım ve bütün sınırlamalara uydum. 

3 bluz
2 pantolon
2 ayakkabı
2 çanta
1 hırka ve 
1 şal aldım yanıma sadece...

Ben de giysi dolabının önünde fazlaca vakit geçirip sonunda aynı şeyleri giyip çıkanlardanım malesef. Rahatıma fazlası ile düşkünüm. Sıkmayacak, bol da olmayacak, yakası bağrı bir yana savrulmayacak, ayağımı acıtmayacak... diye liste uzayıp gidince fazla seçeneğim kalmıyor :) Hele de söz konusu olan durum seyehat ise; çok daha fazla düşkünüm rahatıma.

İlk gün bunları giyebilirm mesela. Gün sayısı fazla, giysi sayısı az olunca koyu renk pantolon ve bluz olmazsa olmaz. Kesimleri ve kombinlemesi gayet rahat olan siyah pantolon ve bluz baş rolde.  Havaların daha fazla soğumayacağını ümid ederek hafif göstermelik ince bir hırka aldım. Maksat bluzun kullanımın da çeşitlilik olsun :) Ayakkabı seçimimde ise hem şık hem rahat bir arada olacaksa tek seçenek dolgu topuk :)

Pantolon:Zara, Bluz:Mudo, Hırka:Mango, Ayakkabı:Nine West, Çanta: Modo Kolye ve Bileklikler: Kendim yaptım


Diğer gün sadece bluzun üzerindeki hırka çıktı ve çanta değişti. İşte bluzun düz siyah olması burada devreye girer ve sadece kolyeleri değiştirerek farklılık yaratabilirim.
Bileklikler: Birazını kendim yaptım birazı oradan buradan, Kolyeler: Koton, Çanta: ebay


Bir sonraki gün de sadece bluzu değiştirdim. Arkası pembe tül, rahat bir bluz. Gümüş rengi aksesuarlar ve mat siyah oje ekledim.
Bluz: Koton Yüzükler: Oradan buradan, Saat:Swatch



Artık 2. pantolona geçebiliriz. ayakkabı- çanta bir önceki kombin ile aynı. Koyu yeşil pantolon ve kahve desenli açık renk bir bluz eklendi yanına. Aksesuarları da bakır renginde tercih ettim.
Pantolon: Zara, Bluz: Terkos Pasajı (Bir rivayete göre Stradivarius :)) Kolyeler: gümüşçümden :) Yüzükler: Oradan buradan



Yanımıza almamız gereken sayıları tamamladığımıza göre eskilere dönme zamanı geldi demektir. Bu seferde yeşil pantolon ile pembeli bluzu giyelim ama kaç günüdür aynı ayakkabı yeter... Sporlara geçip tam gaz gezmeye devam :) Sporlara geçtiğimize göre büyük çanta da daha iyi olur sanki...
Ayakkabı: Puma Running, Bileklikler: Kendim yaptım


Vee siyah bluze yeniden merhaba :) Çünkü giyecek başka bir şey kalmadı :) Bu sefer de koyu pembe şal ve bilekliklerle kullandım.

Şal: Sfera, Bileklikler: Kendim yaptım

2 pantolon ve 3 bluz ile 6 gün bu şekilde geçer bana göre. Aslında sadece bir sırt çantası alıp gidebilmeyi de çok isterdim...
Herkse sevgiler, bol gezmeler...  
Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Unutmayın yorumlarınız beni mutlu ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top