19 Mayıs 2012 Cumartesi

0

Gratis İndirimi-2 Maybelline Color Sensational 445



Merhabalar herkese. Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Bugün size Gratis indiriminden aldığım bir diğer ürünü tanıtacağım. 



Maybelline Color Sensational serisinden 445 numaralı, Mango Diamonds adlı ruj. Mercan-turuncu arası bir ruj. Resimlerde daha koyu pembemsi çıkmış. Dudakta duruşu ise daha mercanımsı hatta biraz neon bir hali bile var. Satış danışmanının dediğine göre en çok satılan renklerden biriymiş. Bende de mercan-turuncu tonlarına son 2 yıldır artan bir ilgi mevcut:) Bu nedenle o günkü sonuncu ruju alışveriş sepetime attım:)

Geçen gün hafif göz makyajı yaptığımda bu ruju sürdüm. Lip balm uygulamadan sürmeme rağmen benim kuru dudaklarımı gayet güzel nemlendirdi. Kalıcılığı da oldukça iyi. Ruju tek kat sürmek rengini tam anlamıyla yansıtmıyor. O yüzden ben de hem göz makyajım da hafif diye düşünerek 2 kat uyguladım. Neon hale gelmesi bu 2. katla da alakalı olabilir yani:)



Ruju beğendim. Fiyatı da çok avantajlı oldu. Keşke birkaç renk daha alsaymışım. Neyse artık bir başka indirime:) Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top