27 Haziran 2012 Çarşamba

0

1- SİZLERDEN GELENLER !

Şu ana kadar hep Hollywwod ünlülerini ve cemiyet hayatının tanınmış kişilerini mercek altına aldık. Neler giymişler, şıklar mı rüküşler mi olmuş mu olmamış mı diye akla gelen herşeyi konu ettik iyi kötü eleştirdik. Şimdi kameranın merceğini ünlülerden çekip sizlere doğrultma zamanı :)

Çok şık olduğunuzu düşünüyor ve herkese stil dersi vermek mi istiyorsunuz hemen resminizi bana yolluyorsunuz. Ya da önemli bir davete katılacaksınız ve ne giyeceğinize karar mı veremiyorsunuz hemen bana mail atacaksınız. Bunları zaten yapıyordunuz ama artık sadece bende gizli kalmayacak blogda yayınlanacak. Adeta beyin fırtınası yaparcasına tüm okuyucularımın fikirlerine açık bir şekilde yorum alacaksınız. Önemle altını çizmem gereken unsur kırıcı yorumlara asla izin verilmeyeceğidir.

Biliyorsunuz ki benim ve okuyucularımın dışında blogumun takipçileri arasında fikirlerine önem vereceğiniz tarzını beğendiğiniz tanınmış isimler de var. Böylelikle bir nevi stil danışmanlığı da alacağınızı söyleyebilirim.

Her hafta kendine güvenen, eleştiriye açık 1 okuyucumu konu edeceğim. Katılma cesareti gösteren okuyucularımın hepsini şimdiden tebrik ediyorum :)

Ekranların Bugün Ne Giydim? 'i varsa blog aleminin de Moda ve Sosyete 'si var :))

Hadi bakalım ilk misafirimizle başlıyoruz. Kendisi bir blogger. Blogunu ziyaret etmek için TIKLA


Gülşen Ünlü
Sene 2009
Yaş 26
Marmaris'de bir düğüne gidiyor.
Elbisesi Özlem Süer imzalı.


BEN DERİM Kİ : Öncelikle şampanya rengine bayıldığımı söylemek isterim. Hangi mağazaya girersem gireyim elim hep ilk bu renge gider. Asil bir renktir ve her kadına da yakışır. Sarışın, kumral, esmer farketmez. Baştacı renklerimden biridir. Gülşen 'e de çok yakışmış. Güzel ve kibar bir havası var. Katlı tüllerden bir seçim yapması güzelliğine romantik bir hava da katmış. Beğendim. Etekler klasik Özlem Süer kesimli. Elbisenin bel ve üst bölgesinde ki aynı renkten pırıltıları çok klas görünüyor. Dekoltesi benim zevkime göre fazla olsa da Gülşen güzel taşımayı başarmış. Omuzda ki eklenti ilk gördüğümde rahatsız edici geldi ama elbisenin sırt kesimini görünce daha bir sevdim. Tek omuzdan sırt dekolte bitimine kadar ek tül detay kullanılmış. Çok hoş. Elbisenin kesimi de rengi de vücut yapısına çok yakışmış. Bir yaz düğünü için ideal seçim. Saçlarını zarif bir şekilde toplamış. Makyajını net göremiyorum. Görebildiğim gözlere ağırlık verip uçuk pembe ruj sürdüğü. Yakışmış. Bu omuz detaya bir de sallantılı küpe takmamış olması isabetli olmuş. Mücevher olarak bir tek pırlanta bilezik görüyorum harika. Olmamış dediğim tek birşey var. O da kırmızı ojeleri. Keşke natürel bir renk sürseymiş. O zaman kusursuz bir bütünlük yaratmış olurdu. Ayakkabılarını göremiyor olmamız çok can sıkıcı :) Ne kıyafetler biliyoruz bir ayakkabıyla berbat dediğimiz. O yüzden göndereceğiniz resimlerde lütfen ayakkabıları da görelim :)

İsterim ki bizimde finallerimiz olsun En Şık Okuyucumu seçelim. Sevgili Gülşen ben oyumu olumlu veriyorum ve bızımlasın diyorum :) Ama tabi elemeyi geçmen için okuyucumun da beğenmesi gerek. Bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum :)

Mail Adresim : modavesosyete@gmail.com




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top