15 Haziran 2012 Cuma

0

3 Şanslı Okuyucuma İNCİDEN Takı Çekilişi !

Uzun zamandır sizlere hediye vermiyordum. Aslında yılbaşı için çok güzel bir tane belirlemiştim ama sonra üstüne kondum. Suçluyum affedin :)

Şu ana kadar Marc Jacobs çanta, Louis Vuitton valiz, istediğiniz bir markadan jean pantolon ve Prada ayakkabı hediye ettim. Bu sefer sırada birbirinden güzel takılar var. Hemde 1 kişiye değil 2 kişiye değil tam 3 şanslı okuyucuma !

Takıda İNCİDEN markasını çok severim ve 4-5 yıldır kullanırım. Özellikle pirinç, bakır, yarıdeğerli doğaltaşlar ve swarovski kristalleri kullanarak tasarladığı parçalar gözdelerimdir. Markanın kurucusu İnci Denizel 'in işine gösterdiği titizliği ve özeni tasarladığı her takıda rahatlıkla görebilirsiniz. Blogumun sıkı takipçisi olan İnci hanım geçenlerde okuyucularıma bir hediye vermek istediğini söylediğinde nasıl mutlu oldum anlatamam. İnanın denedikleriniz benden dese bu kadar mutlu olamazdım :)



Çekilişe katılacak okuyucularımdan biri fotoğrafta gördüğünüz 2 bileklik ve tasma kolyenin sahibi olacak. Diğer 2 okuyucum ise 250 TL 'lik İnciden Alışveriş Çekinin sahibi olup İNCİDEN sitesinin Online Shop 'undan istedikleri takıları seçebilecekler. 250 TL tutarı geçmeyecek şekilde ürün kodlarından seçiminizi yapacaksınız ve kargoyla hediyeleriniz adresinize gönderilecek. Merak etmeyin kargo ücretide bizden :)

Bunun için yapmanız gerekenler ise 2 dakikanızı bile almaz.. Öncelikle yorum bırakıp bizlerle

* "Takıda vazgeçemediğiniz parça hangisidir ? Kolye, yüzük, bilezik, küpe ?" sorusunu cevaplandırmanız.

* Yorumlarınızda mutlaka isminizi ve mail adresinizi belirtmeniz. Adsız ve mail adresi belirtilmeyen yorumlar güvenlik açısından yayınlanmayacak.

* Blogun sol üst köşesinde gördüğünüz Google Friend Connect ile blogumu takip etmeniz.

* Twitter Hesabımdan beni takip etmeniz. Ve son olarak

* İNCİDEN Facebook sayfasını Like etmeniz.

Çekiliş için Salı günü saat 13:00 'e kadar vaktiniz var. Saat 13:00 oldumu yorumu kapatacağım ve hemen Random.Org ile çekilişi gerçekleştireceğim. Sabırsızlananlar anında sonucu öğrenmek için beni Twitter hesabımdan takip edebilir :)

Hangi numaralar çıktıysa o numaraların karşılığı yorum bırakanlarla mail yoluyla irtibata geçeceğim. Belirlenen ilk numara 2 bileklik ve tasmayı kazanacak. İkinci ve üçüncü numaraların her biri ise 250 TL 'lik İNCİDEN hediye çekini.



Her sene Esma Sultan 'da gerçekleşen geleneksel TOG Bazaar 'a katılan İNCİDEN şimdide standını 15-23 haziran tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Alaçatı Festivali 'nde kuracak. Yolu düşenlere şiddetle tavsiye ederim.

Bu çekiliş için İnci Denizel 'e teşekkür eder ve hemen vakit kaybetmeden şansınızı deneyin derim.

BOL ŞANS :)

* Ha söylemeden geçmeyim. Merak etmeyin postlarım devam edecektir. Sadece çekiliş postunu en üstte tutacağım. Yeni konuları devamında takip edebilirsiniz :)



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top