15 Haziran 2012 Cuma

0

94- Kim Daha ŞIK ?

 


Roland Mouret 'den nefis güzellikte bir elbiseyi 2 bakımlı ismin üstünde görüyorsunuz. Biri Merih Turan diğeri ise Siren Ertan Çarmıklı. Elbisenin hem haki yeşil tonu hem de kullanılan 2 farklı kumaş çok hoşuma gitti.



Merih Turan 'ı ilk gördüğümde içimden bu nasıl bir kalıp gibi durmadır demiştim. Sıfır falso. Hani sanki elbise Merih Turan için yapılmış. Beğendim. Ama bunun yanısıra elbisenin biraz değişik bir formunun Siren Ertan Çarmıklı 'nın üstünde ki rahat duruşunu da sevdim.

İkisinin de taşıyışı kusursuz. Merih Turan 'ın Hermes çantasının tonu Siren Ertan Çarmıklı 'nın Hermes 'i herşey harika. Aksesuar konusunda ikiside son derece başarılı.

Ama Siren Ertan Çarmıklı tek hamleyle benim için bir adım öne çıkıyor. Bu elbiseye giydiği Valentino ayakkabılar 10 numara bir seçim olmuş. Pekala her zaman yaptığı gibi platform bir ayakkabı seçebilirdi. Ama gitmiş en alasını seçmiş. Aslında Merih Turan 'ın Christian Louboutin seçimi de fena değil ama o Valentino 'cuklarımı gördükten sonra ne giymiş olursa olsun gözümü ısırırdı :)

Benim oyum Siren Ertan Çarmıklı 'ya gidiyor.




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top