28 Haziran 2012 Perşembe

0

Daha Çok Deniz Akkaya !

 


Deniz Akkaya 'nın ortalığın tozunu attığı zamanlarını özledim dersem yalan olmaz. Podyumda devleşmesini, giydiği kıyafetlerin ruhunu yansıtmasını, verdiği cesur ama estetik pozları herşeyi özledim. Ben mankenin yan komşunun ya da ailemizin kızı imajlasını değil de tabuları yıkan ve isyankar olanını seviyorum. Şahsen Deniz Akkaya 'nın özel hayatında bana ters olan şeyler olsa da iş mesleğine gelince orda hayranlığımı gizleyemem. Bir başkaydı Deniz Akkaya. Bir de Güzide Duran 'ın yeri ayrıdır. İkisi de benim için memleketimin gerçek top modelleriydi. İkisi de biz top modeliz demedi ama bu işler zaten insanın kendi kendisine demesiyle olmuyor. Bunun güzelliği bu sıfatı sana başkalarının koyması ve layık görmesidir. Mesela hiç çıplak poz vermemiş bir model benim için top model statüsüne ulaşamaz. Çıplak poz derken 4.-5. sınıf ben modelim diye geçinenlerin verdiklerinden bahsetmiyorum. Podyumda yürürken gerekirse memesi de görünecek poposu da.

Deniz Akkaya da Güzide Duran da şimdi anne oldular mesleklerini arka plana attılar. Çok yazık ! Elin 40 yaşını geçmiş mankeni hala podyumdayken bizimkilerin evlenince evimin kadını ve anne oldum mode 'una bürünmesi çok acı.

Giriş kısmından geçiyorum ana konuya :) Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davete giydiği kıyafetiyle resmen içimi açtı. Bir Cengiz Abazoğlu ile görmemek sevindirici :) Mümkünse hiç giymesin lütfen. Böyle spor rahat rengarenk kıyafetler ona çok yakışıyor. Sarı zaten sezonun rengi. Bir pantolon bir t-shirt ama nasıl da güzel taşımış çok beğendim. Saçlarını doğal bırakmış, makyajı ise harika. Zümrüt yeşili küpeler yakışmış. Güzel kilo vermiş ve 10 numara fit görünüyor. Herşey iyi güzel derken gözlerim ayakkabılarla buluşunca yüzüm ekşiyor. Renk güzel bir fikirken parmakların görüntüsü çok rahatsız edici. Paça boyu ideal diyecekken bu görüntüden sonra keşke 2-3 parmak daha uzun olsaymış dedim. En iyisi ayaklara bakmamak :)

Zorlamadan kasmadan sırf bir jean ve t-shirtle de göz alıcı nasıl olurun dersi bugünlük sona ermiştir !


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top