21 Haziran 2012 Perşembe

0

Hangisini Seçerdiniz ?

 


Önümüzdeki hafta önemli bir düğüne katılacaksınız ve elinizde 2 seçenek var. Ya Yasemin Özilhan 'ın ya da Pınar Sabancı 'nın üstünde gördüğünüz elbiseler. Üstelik terziye gidip elbise üstünde oynama şansınız da yok. İllaki bunlardan birini seçmek zorundasınız :)

Yasemin Özilhan 'ın elbisesi yanılmıyorsam bir Tuvana Büyükçınar. Elbisenin kesimi ve rengi çok yakışmış. Özellikle eteklerin dökümüne ve kumaşa bayıldım. Lakin çoğu Türk hanımlarımızda yaşadığımız sorunu yine yaşıyoruz. Dekolte ! Biliyorsunuz göğüs çatalının görünmesine oldum olası uyuz olurum. Hiçbir kadına da yakıştırmam. Çok hassas bir bölgedir o çizgi. Yasemin Özilhan 'ın genel görünümü iyi olsa da sırf o çatal yüzünden teşekkür ederim almayım diyorum. Bunun dışında makyajı da saçı da yaşına göre ağır bulsam da genel havaya baktığımda iyi diyebilirim. Mücevherleri ise çok iyi.



Pınar Sabancı 'nın elbisesi ise beni yordu. Fazla drape, fazla kumaş ve fazla kapalı. Yasemin Özilhan 'ın çatalına laf ettiysem bu kadar kapalı göğüs modellerine de ediyorum. Hele bu kadar kapalı kesime bir de kolye ekleyip daha da boğmazdım. Bunun dışında teninin pırıl pırıl görüntüsüne hayranım. Gerçekten nefis bir teni var. Makyajı da tam dozunda yapıyor. Göze ağırlık verip renkli ruj sürmemesi en doğrusu. Saçların sarılığı ise tam sınırda.

Ve gelelim hangisini seçerdim kısmına. Aslında 2 model de benim zevkime uymuyor ama başka şansım yoksa o zaman Yasemin Özilhan 'ınkini seçerdim. Tabi ki usturuplu bir dekolte sütyeniyle :)

Ya siz ?


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top