22 Haziran 2012 Cuma

0

Yeni Keşfim: İşte Lezzet

Artık yemek hazırlayacak vaktim olmuyor ama öğünlerimi geçiştirmek istemiyorum diyorsan, misafirim gelecek ama tek başıma altından kalkamam diyorsan, canım mangal keyfi yapmak istedi ama bu işin bir pratiği, kolaylığı olsaydı diyorsan, sağlıklı beslenmek istiyorum aynı zamanda organik gıdalara güvenilir ve hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorum diyorsan bu ve buna benzer tüm isteklerin için seni yönlendirebileceğimiz tek bir yer var artık: www.istelezzet.com


Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.

istelezzet.com sayesinde her türlü menüye, zengin seçeneklere, dilersen diyet yemeklere, dilersen organik ürünlere, hızlı ve güvenilir şekilde ulaşman mümkün. Her siparişinde puan kazanıp biriken puanlarınla ücretsiz yemek de sipariş edebiliyorsun. Üstelik mobil app sipariş özelliği ile hem sipariş vermek çok kolay hem de çok hızlı.

Ayrıca başka hiç bir yerde bulunmayan misafir ağırlama özelliği ile dilediğiniz sayıdaki misafirleriniz için uygun hizmeti de bir kaç tıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Türk misafirperverliğini kat kat perçinleyecek bu özelliğe kim karşı koyabilir ki?

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top