25 Temmuz 2012 Çarşamba

0

Elie Saab 2012/2013 Couture Sonbahar-Kıs Defilesi Öncesi

Geçtiğimiz haftalarda Pavillion Cambon'da yapılan Elie Saab 2012/2012 Couture Sonbahar/Kış Defilesi mekanına elimde fotoğraf makinemle koşarak gittim ve sizler için yeni stil fotoğrafları çektim.

Kalıp gibi duran etekleri çok seviyorum. Fransa'da oldukça başarılı olan, Galeries Lafayette ve Le Bon Marche gibi saygın alışveriş merkezlerine giren Türk markamız "Dice Kayek" bu tarz kalıp gibi duran etek ve elbiseleri tasarımlarında sıkça kullanıyor.

Moda Cambazı

Paris Sokak Modası



Beyler bu defa sizler için de fotoğraflarım var. Ne kadar cezbeder, tarzınıza ilham verir, orasını bilemem. ;)
Pantolon Givenchy yaz koleksiyonundan. Çok başarılı...
Paris Sokak Modası


Sokak Modası



Çocukluğumda bozuk olmayıp gözlük takma meraklısı bir küçük kız olarak çok defa göz kontrolüne gittim. En son zar zor astigmat teşhisi koydurdum kendime. Ama numarası o kadar düşüktü ki, yine gözlük önermedi doktorum. Şimdi her yer cam numarasız gözlüklerle dolu. Takasım yok bu defa. :) 





Gömlek ve tişört düğmelerini yaz sıcağında toptan iliklemek çok konforlu olmasa da, özellikle küçük yakalı gömleklerde çok şık duruyor.


Robin Hood da aramızdaydı...




Chanel defilesi çıkışı çekimlerimden farklı olarak, dost başa düşman ayağa demeden bu defa katılımcıların ayakkabılarına odaklandım.
Sokak Modası


Sokak Modası


Böyle dolgu topuğa saygım sonsuz...


Paris Sokak Modası


Bu kadar yüksek topukla asla ve asla ve de asla yürüyemeyecek biri olarak, bu boy topuğa saygım yok. :) Ben diyeyim kıskançlık, siz diyin insan anatomisine aykırı... Ayakkabının tabanının ve topuğunun üst yüzeyi gibi yekpare şekilde aynı deriyle kaplanması çok şık, o ayrı..






Paris Sokak Modası


Altın taban detayı kesinlikle çok zarif.

Paris Sokak Modası



Paris Sokak Modası


Paris Sokak Modası





Moda Cambazı


Yıllardır bir sivri burun, bir yuvarlak burun derken şimdi tekrar küt burunlu ayakkabılar aramızda.

Ve defile katılımcılarının kıyafetleri ile tekrar devam ediyorum.
Bu modelin boyu sanırım boyu 5 metre idi. Bu zamana kadar hiçbir hemcinsimin yanında bu kadar kısa hissetmemiştim. :)



Botoks kraliçeleri, yapmayın bunu kendinize... Her şeyde bir ayar olmalı.





Sokak Modası


Ve işte Rus model Elena Perminova.. Bu kadın gerçek bir stil sahibi. Moda dünyasında hep konuştuğumuz şey, moda değil stil odaklı olmak, işte başarılı bir örnek. Her daim stil odaklı. Ve tabii ki bu zayıflığa rağmen kendisi bir anne.

Sokak Modası

Paris Sokak Modası


Paris Sokak Modası


Elena Perminova


Sezon trendlerini kendi stiline uyduran güzel. "Total look" asla kullanmıyor. Her zaman farklı parçaları birleştiriyor. Yine sezon trendlerinden neon renkler, plastik detaylar ve pilot gözlükleri oversized yırtık kot gömlekle birleştirmiş.



Sokak Modası


Özellikle de Louis Vuitton 2012 koleksiyonundan sonra ayrı parça olarak takılan yaka patladı diyebilirim. Bu da metal versiyonu. Bana metal versiyonlar daha hoş geliyor. Kumaş versiyonlar, özellikle de fisto ve dantelli olanlar hala ilkokulda taktığım yakaları anımsatıyor.

Elie Saab defilesinin çılgını olarak da bu kadını ilan ediyorum. Chanel defilesindeki Lady Gaga'nın hala kızı benzetmesi yaptığım Michelle Violy Harpers'dan sonra bu kadının tarzı sizi şaşırtmamalı... Gözlükler müthiş bir vintage örneği.




Sokak Modası


Paris Sokak Modası

Paris Sokak Modası


Tüm fotoğrafını çektiğim kadınların neredeyse hepsinin poz verirken bacaklarını çapraz yapmaları tesadüf olamaz. :) Bir bacak hareketi bizi olduğundan daha zayıf gösterir mi emin değilim, ama zarif gösterdiğini söyleyebilirim.

Sokak Modası

Sokak Modası

Kedili çantaya dikkat.

Ve son olarak defile davetiyesi üzeri desenli tırnaklar...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top