31 Ağustos 2012 Cuma

0

57- GÜNÜN ŞIKLARI

Ebru Danyal ve Cem Başar 'ın düğününden şıklarımla devam ediyorum. Bu düğünden daha çoook cadı kazanıma girecekler var şimdiden söyliyim :)



Ayşe Çavuşoğlu ile başlamak istiyorum. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor. Straples dekoltesinde ki düşüklük ve tam oturmamışlık belli olsa da elbiseyi taşıyışı pek bir havalı pek bir güzel. İnce silüetini daha da inceltmiş. Etek boyuna, işlemelerin kalitesine ve drapelerin güzelliğine bayıldım. Koyu renk saçları, doğal bırakışı, uygun makyajı, gümüş clutchı ve ayakkabılarıyla harika görünüyor. Sanırım son zamanlarda gördüğüm en iyi Ayşe Çavuşoğlu !



Ayça Dinçkök 'e gümüş rengi elbisesi çok yakışmış. Jazz model püsküllü clutchına ve takıların uyumuna bayıldım. Sıradan olabilecekken 1-2 minik dokunuşla tüm görüntüsüne çok dozunda bir zenginlik katmış.



Esra Dinçkök ise gecenin sade şıklık sergileyenlerinden. Kırmızı Valentino tulum yakışmış. Hatırlarsanız bu tulumun geçen sene haberini yapmıştım. Bakmak için TIKTIK



Suna Vidinli 'nin Monique Lhuillier marka elbisesi epey iddialı. Kendini prenses gibi hissetmek isteyenler için ideal. Fiziğiyle elbiseyi güzel taşımış. Elbisenin rengine uygun küpeleri ve taşlı kemeri gereken ışıltıyı sağlamış. Tülden clutchı, saçları ve dozunda makyajıyla gayet başarılı bir şıklık sunmuş.



Nil Uyguner 'e bayıldım. Elbisenin göğüs ve omuz kesimi vücut tipine çok ama çok yakışmış. Daha yeni doğum yapmış birinin bu denli tehlikeli bir kumaşı bu kadar güzel taşımasına şapka çıkarıyorum.



Ayşe Azizoğlu kasasında ne kadar mücevher varsa takmış takıştırmış. Normalde bu kadar fazlalık beni boğar ama elbisenin rengi ve sade kesimi sayesinde işi kurtarmış. Üstelik straplesi bu yaşta başarıyla taşımasını taktir ettim. Çok ışıltılı, bakımlı ve şık bir kadın görüyorum.



Ve son olarak 8 aylık olduğunu tahmin ettiğim karnı burnunda bir şıklık. Gebeliğinin son dönemlerini yaşayan hanımlar için Aylin Kulaberoğlu güzel bir örnek sunmuş. Renk ve kesim çok yakışmış. Göbeği ne fazlasıyla ortaya çıkarmış ne de gizlemiş. Tam kıvamında bir sunum. Topukluları da giyebilmiş olması büyük bir şans.

Bu düğünden şıklarım bu kadar. En yakın zamanda şık bulmadıklarımla devam etmek dileğiyle :)


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top