22 Ağustos 2012 Çarşamba

0

Sokak Modasından Örnekler Vol.2

Yaz aylarında yaşanan klasik durgunluk dönemindeyim. Hem kendi tatillerim hem de sosyetemin tatilleri hep bu aylarda olduğu için konu ve görsel malzeme sıkıntısı yaşıyorum. Tüm dergilerde ünsüz ünsüz herkes mayolu bikini resmen içimi şişirdiler :)

Ama neyseki haftalık dergilerin sokak stili bölümleri var. Üstelik son zamanlarda bana en keyif verenler bu bölümler oluyor. Stil anlamında daha iyi ipuçlarına sahip olmak adına zengin bir konu diye düşünüyorum.




Hande Ataizi 'ni bugünlerde çok konu edebilirim çünkü önümüzdeki günlerde merakla beklenen bir düğün hadisesi var. Şimdiden akıllara zarar detaylar magazini epey meşgul ediyor. Gelinliğini beğenmediğim Margherita Missoni 'nin düğünündeki çingene konseptini çok beğendiği için sıradışı bir örnek olacağına eminim. Margerita 'nın gelinliği falsoydu ama konsept hakkaten çok zarifti. Gelinliğini ise Hakan Yıldırım tasarlayacakmış. Bu konuda en doğru isim. Neyse asıl konuya geri dönersem Hande Ataizi 'ni fazlasıyla doğal bir stil içinde görüyoruz. Ben kendisine bu tarzı yakıştırmıyorum. Ona geçen haftaki gibi city chic tarzıni daha uygun buluyorum. Ama kötü görünüyor da diyemem orası ayrı.

Rezzan Benardete her daim doğal ve maskülen tarzı doğru uygulayanlardan. Giydiği hiçbir parça ön plana çıkmaz ve her daim dengeli bir stile sahiptir. Kolye detayı çok yakışmış.

Ronit Gülcan 'ın İspanyol geniş paça jeanlerlere olan aşkı bitmek bilmiyor. Kalem gibi bacaklara sahip olunca bu model elbette çok yakışıyor. Ama biraz değişiklik fena olmazdı.

Bergüzar Korel çok şeker. Pilili maksi eteği üstüne alade bir t-shirt giymiş. Denim çantası ve pozitif vücut diliyle ortaya güzel bir kare çıkarmış. Lakin fuşya renkli Tory Burch babetlerin görüntüsü fena. Babetleri lütfen ince ve uzun ayaklara sahip olanlar giysin. Aksi taktirde içine 4-5 zeytinyağlı dolma sıkıştırmış görüntüsü verirsiniz ki inanın çok fena !

Ruken Mızraklı 'yı cadı kazanına koyayım mı diye çok düşündüm. Çünkü gündüz vakti insanın bakarken bile içini şişiren o kalın ve sıkı tasmasıyla tam konu etmelik. Tek bir hamleyle elbisenin tüm rahat, cici ve yazlık havasını bertaraf etmiş.


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top