24 Eylül 2012 Pazartesi

0

Hafiften bir sonbahar..

Okullar açıldı, rüzgarlar başladı, hava kendini hissettiriyor. Artık sabahları üşüyoruz, ayaklarımız buz kesiyor. Bu yüzden şortlar kalktı uzun kollu bluzler, kotlar ortaya çıktı! :)

Eylül'ün son haftasına başlarken, hava da hazır bir kaç gün güzelken, sabahın verdiği enerji ile bir güzel süslenip okuluma gittim. Bakalım uyku sersemliğiyle neler uydurmuşum. Ama londradabirturkkizi'nın katkısı büyük, net! :)
Bu kombini nereden esinlenip yaptığımı buradan görebilirsiniz.

Üniversite makyajı ve sade giyinimle şık olmak, bu kadar basit ve bütçeye uygun.






Gömlek; Bershka'dan çok uzun zaman önce aldım hatırlamıyorum, ama 30'u geçmemiştir, eminim :)
Kot: Lcw'dan 40 tl.
Kolye: Koton'dan 5 tl. (Evet benim de ağzım açık kalmıştı gördüğümde.)
Çanta ve Saat: Önceki bloglarda bahsettim.
Babet: Ahhh ah! Antalya'da okurken (Antalya'da yaşayanlar bilir) Güllük caddesinde meşhur babetçilerden almıştım. 20 tl.

Makyaj'da ise; Flormar'dan göz kalemi, pıt pıt hemencicik pembe allık, minik ruj konduruşu, bittiiii! :) Toplam; 40 tl'yi geçmez.

Bu arada saçları açık olan bayanlar, lütfen saçınızı koyuya boyayın çünkü kışa giriyoruz ve bakımı daha da zorlaşacak. Benim de saçım bal köpüğü rengiydi ve koyuya boyadığım BÜYYYÜÜÜÜK bir rahatlama yaşadım. Uçları mahvolan saçlarımı dümdüz kısa kestirdim, ve daha önce kullandığım postişlerime geri döndüm. Bu benim kısa saçlarıma alışmamı kolaylaştıracak bir yol. Yaza kadar bakımlarla saçlarınıza güzel davranın ve onları şımartın! :)

Kendinize çok cici bakın :*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top