25 Eylül 2012 Salı

0

İyisiyle Kötüsüyle EMMY ÖDÜLLERİ !

Ne yalan söyliyim bu postu yapmakla yapmamak arasında kaldım ve nihayet hadi Pelin bekleyenlerini üzme dedim :) Yapmak istemedim çünkü yazmaya değer birşey bulamadım. Ne öyle ayılıp bayıldığım bir güzellik ne de şıklık gördüm. O yüzden ancak ve ancak konuşulmaya değer bulduklarıma değineceğim.
 
Törene hakim renkler sarı, yeşil ve mavinin tüm tonlarıydı. Zaten seçtiklerimin çoğu bu renklerden.

 
Şahsen gecenin en flaş kıyafeti Christian Dior kıyafetiyle Julianne Moore 'a aitti. Aranızda kıyafeti fazla sarı fazla kapalı bulanlar mutlaka olacaktır. Şimdiden söyliyim haklısınız :) Bense beğendim. Hem değişik hem de tam bir kırmızı halılık elbise diyorum. Saçlarının kızıllığıyla cesur renk daha bir canlanmış. Çok zor bir elbise. Ama Julianne Moore normal beden ölçüleriyle bu zorun altından başarıyla kalkmış. Makyajına bayıldım. Elbisenin güzelliği ve özelliği özellikle sahnede daha bir belirginleşiyor. Bu yüzden sahne görsellerini de görünüz istedim. Hani pembe deyince nasıl hala Gwyneth Paltrow 'un ikonik Ralph Lauren elbisesini anımsıyoruz artık sarı dendimi de Julianne Moore aklımıza gelecek. İşe bu açıdan bakarsanız hem Dior açısından hem de Julianne Moore açısından son derece akıllıca bir seçim derim.


Bir diğer isim ise Sofia Vergara. Tümü taşlı pullu elbiselerden fazla haz etmesem de hatun bu tarz modelleri iyi taşıyor. Hani kadın gibi kadın dediklerimizden bir fiziğe sahip. Zuhair Murad elbisenin yakasını sevdim. Ve bu kesimin hakkını vermek için de işte böyle omuzlar her daim havada olmalı :) Kadın işini biliyor helal olsun :) Saçı ve makyajı herşey yerli yerinde.


Yine bir sarı ve Julie Bowen. Elbisesi Monique Lhuillier. Aynı Julianne Moore 'un yaptığı gibi yerinde takılar kullanarak elbisenin havasını bozmaması hoşuma gitti. Üstelik kesim vücut hatlarına çok yakışmış. Beğendim.

 

Lucy Liu Versace elbisesiyle metalik bir şıklık sunmuş. Ve harika taşımış. Clutchını da metalik seçmesi yerinde olmuş. Ve sadece minik bir küpe kullanarak en doğrusunu yapmış. Saçı ve makyajıyla harika bir Versace şıklığı sunmuş.


Heidi Klum 'un açık mavi Alexandre Vauthier elbisesi çok güzel. Teninin rengine elbise çok yakışmış. Mücevherleri, saçı ve makyajıyla gecenin iyilerinden.


Julianna Margulies 'in elbisesi Giambattista Valli Couture. Elbisenin zengin kumaş ve desenini gölgelememek adına en doğrusunu yapıp saçlarını toplamış ve minimum mücevher kullanmış.



Claire Danes 'in Lanvin elbisesine bakıp da aslında karnı burnunda bir hamile diyebilir misiniz ? Hem çok güzel saklamayı becermiş hem de taşınması rahat bir elbise olduğu ortada. Yine yerinde takılarla, saç modeli ve doğal makyajıyla gecenin iyilerinden.


Beğendiklerimden son olarak Emily VanCamp 'a değinmek istiyorum. Saçı ve makyajı harika olsa da J.Mendel elbisesinin rengi son derece silik ve sevimsiz. Konu etmemin tek sebebi o dünyalar güzeli Van Cleef&Arpels fiyonk bileziğidir. Öylesine zarif bir seçim olmuş ki kıyafeti bile sırtlamış.

Tabi bir de gecenin en falso kıyafetlerine yer vermeden olmaz. Aslında bir sürü felaket tablosu var ama ne yazık ki hepsini tek tek konu edecek kadar vaktim yok. O yüzden en bombasını ele alıyorum. Yani Ashley Judd 'u. Elbisesi Carolina Herrera. Demodenin önde giden bir model. Elle tutulacak tek bir tarafı bile yok. Ya o saçlara ne demeli ?! Bu saçı yapan kimse derhal meslek hayatına son verip sınır dışı etmeli !




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top