23 Eylül 2012 Pazar

0

Monday Syndrome | Dresses

Nooooo...It is monday again! I know all of you hate mondays but don't worry at least we have cute or cool dresses to spice mondays up. Whether you are a rocker chic or girly, I am sure that you all have (at least) 1 dress to reflect your style and dreams. Let's choose one of it for today and make a good start. Better is you can wear them on weekends in a completely different way! Love it, right?
Hayııııırrr... Yine bir pazartesi geldi çattı! Biliyorum hepiniz nefret etmektesiniz pazartesiden ama en azından güzel elbiselerimiz pazartesi sabahlarına biraz heyecan katabilir. İster mazaretim var asabiyim ben diye şarkı tutturun ister en sevimli halinize bürünün eminim ki hepinizin-en azından bir tane- çok sevdiği sizi yansıtan bir elbisesi vardır. Hadi bugün onlardan birini seçelim ve haftaya güzel bir başlangıç yapalım. Güzel tarafı ise haftasonu bambaşka bir şekilde giyilebilecek olmaları. Harika değil mi?

Did you fed up with floral dress? Come on... Maybe little bit BUT it is fall we need to extend summer and feel as it is still summer:) So take your favorite floral dress, combine it, love it, break a heart! You are adorable now:) You can make a floral dress casual or formal very easily! 
Çiçek desenli elbisenizden sıkıldınız mı? Tamam belki biraz AMA sonbahardayız ve yaz günlerini uzatabildiğimiz kadar uzatmaya ihtiyacımız var. Yani, en sevdiğiniz çiçekli elbisenizi alın giyin, sevin ve çok canlar yakın!


Ahhhh maroon. So elegant and rebel at the same time. With black - for sure- or gold details. Wear it as you wish and don't forget your maroon lipstick! You are almost ready to smile, but you don't even need to smile!!
Ahhh bordo. Hem çok elegan hem çok cool -tarzanyaya hoş geldiniz:)- Siyah -tabii ki- ya da altın detaylarala, istediğiniz gibi giyin ama asla bordo rujunuzu unutmayın! Gülümsemek için neredeyse hazırsınız ama ihtiyacınız yok ki!

Or if you feel lazy for even wake up, go basic! Take any of your dress -black isn't it?-, wear a cardigan and ta ta you are ready for a long week!
Kiss Kiss
Ya da kendinizi bu çirkin güne uyanmak için bile tembel hissediyorsanız, basit adımlar atın! Her hangi bir elbisenizi alın -siyah değil mi?-, hırkanızla birlikte giyin ve işte yoğun bir haftaya hazırsınız bile.
Çok sevgi
Let's see your choice. Which one is your favorite? / Hadi sizin seçtiğinizi görelim. Hangisini beğendiniz?
 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top