28 Eylül 2012 Cuma

0

Most Loved: Loreal Glam Shine 6H # 200


Çok sevilenler köşemde ağırlamak istedim bu gloss'u. Çünkü bu benim bitmek üzere olan ikinci gloss'um. Özellikle sonbahar-kış döneminde favorim. O halde daha yakından inceleyelim:)



Bendeki 200 numaralı kiremit rengi. Kahve ağırlıklı bir ton. Dudakta duruşu tüptekinden biraz daha açık. Bende çok doğal duran bir ton.


Fırçası çok eğlenceli, sanki inceden kalp şekline gönderme yapıyor. Uygulaması da daha zevkli, haliyle:)





Rengi göstermek için çektiğim birkaç swatch'ı koydum. Ürünü direkt alarak, hiç süzmeden, olduğu gibi swatch'ladım.

Ruju biraz daha detaylandırmak gerekirse; bir kere adındaki '6 Hours' ibaresi kalıcılığını vurguluyor. Dudağa uyguladığınızda opak bir görünüm elde ediliyor. Dokulu bir ürün olduğundan, dudakta kalıp gibi duruyor, benim için rahatsız edici bir özellik değil. Dudağı nemlendirmiyor, ama aşırı derecede kurutmuyor da-ki kalıcı rujlar genelde kurutur. Kokusu yoğun, mis gibi Loreal ruj kokuyor:) Beni rahatsız etmiyor.

Peki kalıcılığı nasıl? Bir kere sürdükten sonra hiçbir şey yiyip içmediğiniz takdirde kalıp halinde durmaya devam ediyor. Yani  dudak tarafından emilmiyor veya solmuyor. Ancak bir şeyler yiyip içtikten sonra büyük bir kısmı peçetenize transfer oluyor:) 

Ben zaten sık sık ruj tazelerim, kalıcılık o kadar da önemli değil derseniz bu ruju sevebilirsiniz. Bir sürü de renk seçeneği olduğunu belirtmek isterim:)

Sevgiler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top