30 Eylül 2012 Pazar

0

Out Of Stock # 5


Herkese mutlu pazarlar! Eylül ayını uğurlarken, biten ürünlerim ve yorumlarımla karşınızdayım.

1. Ren Matte Balancing Fluid: Yağlı olan T bölgem için Ren markasına ait deneme boyu matlaştırıcıyı kullandım. Gayet memnun kaldım. Elimdeki Bioderma Sebium matlaştırcı bitince Ren'in tam boyunu alacağım. Bilmeyenler için, Ren eczanelerde satılan cilt bakım markası. Bu deneme boyu da kuzenimle yaptığımız eczane alışverişinde bize verilmişti.(Kuzenim, dermatolog tavsiyesiyle Ren kullanıyor.)




2. Christian Dior Duo Phase Eye Makeup Remover: Bu da deneme boyu göz makyaj temizleyicisi. Normalde çift fazlı göz makyaj temizleyicilerini gözümde bıraktığı yağlı histen ötürü sevmem. Ancak kullandıklarım arasında en az yağ hissi bırakandı. Elimde bu boy bir tane daha var, bugün yarın o da biter sanırım. Tam boyunu alır mıyım, emin değilim. Çünkü Bioderma Sensibio H2O ile göz makyajımı da temizleyebiliyorum.

3. Christion Dior Ruj # 668: Bitirmeyi planladığım rujlardan biriydi. Ruj fırçamla dibini sıyırdım ve sonunda bitti! Darısı diğerlerinin başına:)


4. N.O.B Oje Temizleyici Mendiller: Bu ürün Lila Kutuların birinden çıkmıştı. Ojeyi tırnaktan çıkarması başarılı. Ancak bıraktığı yağlı histen rahatsız oldum. Sanırım almam, aseton kullanmaya devam ederim. 


5. Petal Fresh Organics Rosemary Şampuan: Bu da Lila Kutuların birinden çıkmıştı. Kokusu çok hoş. Bitmesine üzüldüm.

Sizler bu ay neler bitirdiniz? Sevgiler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top