24 Eylül 2012 Pazartesi

0

SOSYETE YENİ SEZONU AÇTI !

Yeni sezonun belli başlı lüks parçaları memleket sınırları içinde yavaş yavaş arz-ı endam etmeye başladı. Herkesi tek tek ele almak yerine bir post altında toplamak istedim.


Önce Fatoş Sarıgül ile başlamak istiyorum. Üstünde Stella MacCartney 'in yeni sezonda binbir çeşidini göreceğimiz en favori parçası var. Spor kesim, yanlar oyuk ve kalın metal kemeriyle epey iddialı bir parça. Geçen sezon ki en popüler modelini ne kadar sevmediysem bu modeli de bir o kadar sevdim. Yine seksepalitesi var ama daha sade, daha giyilir ve giyeni daha zarif gösterebilecek bir model.


Kolajda gördüğünüz gibi yabancılarda binbir farklı modelini giymeyen kalmadı. Bizde ise ilk Fatoş Sarıgül 'ün üstünde görüyorsunuz. Vücut hatlarına çok yakışmış. Omuzlar güzel bel ince olunca yakışmak adına yolun çoğunu katettiniz zaten. Keşke küpe takmasaymış. Zaten o kalın metal kemer aksesuar konusunda fazlasıyla yeterli. Başka hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş. Ayakkabı seçimi güzel ama bu sefer de clutchında sorunum var :) Saçları toplamış iyi etmiş. Makyaj klasik bir Fatoş Sarıgül makyajı. Renkli ruj seçmesini sevdim. Kısaca detaylarda sorun var ama genel olarak gayet iyi. Bu elbiseyi de mümkünse lütfen ama lütfen fit ve ince vücutlular giysin. Model hiçbir fazlalığı kabul edecek toleransa sahip değil :) Bu açıdan Fatoş Sarıgül 'ün üstünde gördüğüme sevindim.


Sırada olmazsa olmazlarım Feryal Gülman ve Siren Ertan Çarmıklı var :) İkiside Victoria Beckham seçmiş. Bu ikiliye bir de Buket Taşdelen 'i ekliyoruz. Aslında 4. isim de Beyza Aslan ama onun görseli ne yazık ki çok düşük kalite. Belki ilerde güzel bir görüntüsünü yakalayabilirim.
 
Feryal Gülman 'a elbise müthiş yakışmış. Ne kadar ince bir fiziğe sahip olduğu bu elbislerle daha da belli oluyor. Harika görünüyor. Özellikle kusur arıyorum arıyorum ve sonunda buldum galiba :) Keşke burnu kapalı bir Loubi seçseymiş daha iyi olurmuş diyorum :) 
 
Siren Ertan Çarmıklı tam da tarzına yakışacak şirin mi şirin bir Victoria Beckham seçmiş. Renk çok yakışmış. Sade elbisenin tek esprisi kol detayı. Aslında konum elbisesi değil elindeki limited edition Dior çantası. Mevcut tüm öpücüklerimi ve kalpçiklerimi bu dünyalar şekeri çantaya gönderiyorum :)


Buket Taşdelen ise büyük ihtimalle VB elbisenin bir beden büyüğünü almış. Üstündeki oturmamışlığın başka bir izahatı olamaz diye düşünüyorum. Şayet bu elbiselerin vücudunuzu tam sarmasını istemiyorsanız bir zahmet almayıverin. Yeminle acıyorum verilen onca paraya.



Gelelim aşkı ve nefreti aynı anda yaşadığım Givenchy 'nin son "it" çizmesine. İlk çıktığında çizmeye bayılmıştım. Hatta alacaktım da :) Ne zaman instagram 'da bir takipçim bunlara lağımcı çizmeleri dedi orda iş bitti :) Rahatsız edici, komik ama bir o kadar doğru bir izlenimdi. Ama yakıştırmasını bilenler olursa ne ala ! Mesela İlkem Öztürk. Çizmeden yukarı saçlara ve makyaja bakmadan sırf ince ve uzun bacaklarda kalırsam bu "it" parçanın çok yakıştığını rahatlıkla söyleyebilirim.


Ve Begüm Şen. Tahmin ettiğim gibi saç renginde oynamalar olmuş. Koyu bakır tonlamalarla bir geçiş döneminde. Kıyafeti baştan aşağı Louis Vuitton. Elbise çok yakışmış ve güzel taşımış. LV portföyü ve LV ayakkabılarla iddialı parçalar kullanmasına rağmen doğal bir havada olmasını sevdim. Cartier 'in Juste Un Clou bileziği çok hoş. Yüzündeki dinginlik ve güzellik hemen göze çarpıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top