28 Ekim 2012 Pazar

0

SANAT VE DANS GÖSTERİLERİ İLE NEW YORK’TA MAISON MARTIN MARGIELA WITH H&M KUTLAMASI

  


23 Ekim 2012 akşamında, H&M’in Maison Martin Margiela ile yaptığı işbirliğinin New York’taki kutlama partisinin konukları arasında Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Mena Suvari, Kanye West, Helena Christensen, Selma Blair, Alan Cumming ve Chace Crawford yer aldı. Benzersiz etkinlik, New York’un finans bölgesindeki 5 Beekman Street adlı tarihi binanın çeşitli katlarında gerçekleşti. Konuklar, sabahın ilk ışıklarına kadar DJ performansının sürdüğü partide, tanınan koreograf Anne Teresa Keersmaeker’in dans performansları ve özel olarak hazırlanmış enstalasyonlarla koleksiyonu tanıma fırsatını yakaladı. Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonu dünya çapında yaklaşık 230 H&M mağazasında, Türkiye’de ise H&M İstinye Park’ta 15 Kasım’da satışa sunulacak.

“Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonunu, New York’taki bu etkinlikle tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Maison Martin Margiela, çalışmalarını alışılmış ortamın dışında göstermeye inanır. Bu enstalasyon ve performans birlikteliği, moda evinin özünü yakalıyor ve sanatçılara, koleksiyonunu uygun gördükleri çeşitli şekillerde yorumlama olanağını sunuyor." Maison Martin Margiela.

H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch, “Bu akşam gerçekleşen parti, sürprizlerle dolu, heyecan verici bir gece yarattı. Her kata, her odaya ne bulacağımızı bilmeden giriyorduk. Enstalasyonlar Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonunu en heyecan verici ve özgün şekilde gösterdi. Müşterilerimizin bu koleksiyonu gerçekten beğeneceğine inanıyoruz” diyor.

Cam çatılı bir avlunun ortasındaki terk edilmiş ve dokuz katlı boş bina, markanın imzası olan beyaz boyalı stille dekore edildiğinde Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonu için mükemmel bir ortam oluşturdu. Ünlü koreograf Anne Teresa de Keersmaeker, tüm gece boyunca farklı katlarda kumdan yapılmış adacıklarda devam eden benzersiz ve güzel bir performans oluşturdu. Anne Teresa ve dansçıları, performansları devam ederken koleksiyon giysilerini çıkararak canlı ve spontane enstalasyonlar oluşturdu.

Çeşitli sezonlara ait Maison Martin Margiela giysilerinin ve aksesuarlarının yeni versiyonlarını içeren H&M işbirliği koleksiyonu farklı katlarda, sanatçılar Daniel Arsham, Frederique Chauveaux ve Noemie Goudal tarafından ve yalnızca etkinliğe özel heykeller, projeksiyonlar ve fotoğraflardan oluşan özel enstalasyonlarla sergilendi.

“Harika bir işbirliği! Margiela, gösterişli, ikonik ve her zaman belirgin hatları olan güzel bir marka. Ve kalite H&M ile her zaman mükemmel. Moda harikadır çünkü sizin kim olduğunuzu yansıtır. ” diyor Julianne Moore.

“Bu inanılmaz, favori tasarımcılarımdan birini kutlamak çok heyecanlı. Margiela gizemli ve çekici, yıllardır büyük bir hayranıyım. H&M, süper, bak kadınlar ve erkekler sıraya girmiş. Insanların büyük tasarımcılara ulaşabilmesi için büyük bir fırsat.Lüksü herkes için ulaşılabilir yapıyor. Bu çok demokratik ve ben de destekliyorum.” diyor Sarah Jessica Parker

“Margiela’nın büyük bir hayranıyım ve H&M’i seviyorum, mükemmel bir işbirliği. H&M’in tercihleri beni hiçbir zaman şaşırtmadı, seçtikleri tüm tasarımcılar ilgimi çekti. Annemle birlikte her zaman sabahın erken saatlerinde sıraya giriyoruz. Başlangıcından beri Margiela’nın hayranıyım.” diyor Helena Christensen

“Güzel Margiela koleksiyonunu görmeye geldim. H&M’in tasarımcı işbirlikleri gerçekleştirmesini seviyorum. Kıyafetleri tarz ve ulaşılabilir yapması süper. İşbirliği yapma fikri mükemmel, gerçekten şaşırtıcılar” diyor Alan Cumming.

Etkinliğin ve koleksiyonun resimleri için lütfen www.hm.com/press adresini ziyaret edin.

Etkinliğin film materyalleri için lütfen www.hm.com/press adresini ziyaret edin. Film materyali günün ilerleyen saatlerinde sunulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top