30 Ekim 2012 Salı

0

SANEM KARDIÇALI 'dan Muhteşem Bir Koleksiyon Daha !

Sanem Kardıçalı Tezman 'ın 45 parçalık yeni bileklik koleksiyonu göz alıcı güzellikte ! Koleksiyonun tümü bilekliklerden oluşuyor. Kumaşlardaki motifleri süsleme ve bezeme sanatından, kağıt üzerindeki motifleri ise altına uyarlamış. Altın ve pırlantalı seti saten kurdelalarla kombinlemiş. Altın ve pırlantalı olanların şu ana kadar hep zincirle kombin edildiğini görmüştüm. İlk kez klasik zincir yerine kumaş ve kurdela kullanıldığını görüyorum ki şahane olmuş. Kumaşları ise özel olarak diktirmiş. Kullanılan malzemenin güzelliği ve kalitesini görebilmeniz için görsellere yakından bakmanız yeterli olacaktır. Bilezik fiyatları  300-3.000 TL arası.



Bu koleksiyonun bir diğer güzelliği ise tanıtım ilanlarında Sanem Kardıçalı Tezman 'ın da yer alması. Böyle bir değişikliğe gitmesine sevindim çünkü ortaya çıkan çalışma son derece artistik olmuş. Üstelik koleksiyona klas ve dozunda bir görsel zenginlik katmış.
 

 
Yeni koleksiyonun tümü bilekliklerden oluşsa da eminim şahane yüzüklerde dikkatinizi çekecektir. Mesela yaprak olanlar şahane ! 4'lü alyans formlu olanlarda çok şık. Bunlara İstinye Park Beymen ve Sanem Kardıçalı butikten ulaşabilirsiniz.
 
 
Şayet bu birbirinden güzel son tasarımlara hemen sahip olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Bebek Midnight Express 'e ve Nişantaşı Sanem Kardıçalı butiğe uğramanızı öneririm. Yakında Beymen ve Lidyana.Com 'dan da ulaşabileceksiniz.
 

* Görseller blog isim ve linki olmadan kullanıldığında yasal işlem başlatılacaktır !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top