26 Kasım 2012 Pazartesi

0

MasterCard Daveti !

MasterCard davetinde dikkat çekici güzelliklerin başında Etel Baler 'in Chanel şıklığı ve Beyza Arslan 'ın son günlerde çakmalar yüzünden günün konusu olan Balmain 'in incili ve kristalli Fabergé motifli pantolonu geliyor. Zamanlama müthiş :)



Etel Baler 'e bu post altında fazla değinmeyeceğim çünkü kendileri bir sonraki postum Günün Şıkı 'na konu olacak.



Beyza Arslan 'da sezonun en hit koleksiyondan giydiği pantolonu kötü durmamış ama kalp çırpıntımı da artırdığını söyleyemem. Giuseppe Zanotti papuçlar yakışmış. Doğal olarak sade siyah bir t-shirt giymiş. Keşke saç tonunu koyultsa. Sarışınlığı yüz hatları kaldırmıyor. Ne kadar koyu renge geçerse o kadar iyi görüneceğini düşünüyorum. Ama memleketin namusunu kurtarma açısından kendisine teşekkürü borç bilirim :) Pantolonun orjinal olduğu mum gibi dizilmiş incilerden hemen anlaşılıyor. Umarım bunla son bulmazda daha bir çok Balmain Fall 2012 'den güzeller güzeli ciciler görmeye devam ederiz.


Davetten beğendiğim bir diğer şık isim ise Sitare Akdilek oldu. Bu tarz pantolon, bluz ve ceket üçlüsüyle tek parça elbiselerden çok daha şık ve alımlı görünüyor. Bir ara koyu makyajını beğenmiyordum ama son günlerde yakıştırmaya başladım. Vişneye dönük ruju ve koyu göz makyajıyla çok hoş görünüyor.



Gül Gölge Saygı da ise hafif çaplı bir hayalkırıklığı yaşıyorum. Yüksek belli eteğin rengini ve bluzu sevmedim. Tam bir mürebbiye havasında. Bu sayede bir kez daha görüyorum ki ona yakışan ve havasını güzelliğini yansıtanlar dinamik parçalar ve capcanlı renklermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top