28 Aralık 2012 Cuma

0

Maybelline Dream Fresh BB Cream Review


Bu ürünü büyük Gratis indiriminden almıştım.  Malum, BB krem furyası son dönemde almış başını gidiyor. Pek çok marka arka arkaya BB kremlerini piyasaya sürdü biliyorsunuz. Çeşit çok olunca karar vermek de zorlaşıyor tabii. Benim gördüğüm, izlediğim ve bloglardan okuduğum kadarıyla bu BB krem işini en iyi Missha yürütmekte! Onun dışında La Roche Posay'in de BB kremi epey seviliyor. La Roche Posay'i bilemem ama, Missha BB kremi ben de Lila Kutu ve Ankaralı blogger etkinliği sayesinde tanıdım, yakında onun da yazısı gelecek. 

Maybelline Dream Fresh BB kremin kapağını açınca gri jelatinle karşılaşıyorsunuz, hijyen açısından buna önem vermeleri güzel. Ürün oldukça akışkan ve yoğun yapıda, bu nedenle dikkatli sıkmanızı tavsiye ederim, ben ilk kullanımda acemilik edip fazlaca ürün aldım elime:( Ürünü parmaklarla yaymak cidden zor, bu nedenle duo-fibre fırça ile yüze uygulamak daha homojen ve sağlıklı bir sonuç ortaya çıkarır, diye düşünüyorum. Elimdeki en açık renk olan Fair rengi. Buna rağmen cildimle bire bir uyuştuğunu söyleyemeyeceğim. Cildime göre 1- 1,5 ton koyu. Bariz bir koyuluğa neden olmasa da bir tık daha açık olsa süper olurdu diye düşünüyorum:)







Kullandığımda cildimin karma-kuru özelliğini dikkate alarak yağlanma problemiyle karşılaşmam muhtemel olan T bölgeme pudra geçtim. Onun dışında ekstra bir parlama, sivilcelenme vsye neden olmadı. Bu ürün benden 10 üzerinden 7 alır. Uygun fiyatlı BB krem arayanlara tavsiye ederim, nitekim ben indirimle 10 TL gibi komik bir rakam ödemiştim. 

Sizin favori BB'niz hangisi? Sevgiler;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top