30 Aralık 2012 Pazar

0

NOTD: China Glaze Love Marilyn



Mutlu pazarlar hepinize;)

Yılbaşı kıyafetinizi, saçınızı, makyajınızı, ojenizi muhtemelen kafanızda şekillendirmişsinizdir. Blog fotoğrafları arşivimde bu fotoğrafları görünce belki oje konusunda kararsız olanlar vardır diye düşünüp sizinle paylaşmak istedim. Simler, pullar, ışıltılar ve kırmızısız bir yılbaşı hayal etmek güç olduğundan yılbaşı ruhuna yaraşır bir oje karşınızda: China Glaze Love Marilyn!

Fotoğraflarda baz ojesiz 2 kat uygulanmış halini görmektesiniz. Bu ojenin ismi, pulları, renkleri şahane. Ancak üzerine top coat yani üst cila uygulamadığınızda pütürlü yapısı sizi rahatsız edebilir, dahası oje soyulabilir. Ayrıca benim yaptığım gibi baz oje sürme faslını atlamayın, yoksa oje folyo yöntemine rağmen çok zor temizleniyor, hatta tırnağınızı çiziyor:(

Günlük hayatta bu kadar sim tercih etmediğimden benim için özel günlerde kullanılacak bir oje. Yılbaşı içinse bence joker! Hem kırmızılı hem allı pullu hem simli, eh daha ne olsun değil mi?  Umarım bu post size ilham verebilmiştir. Başka oje-kozmetik seçimleriniz varsa lütfen paylaşın. Sevgiler:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top