29 Aralık 2012 Cumartesi

0

The Event | Chedeliko's Early New Year

 I was sleepy and grumpy all week but it is Saturday! I could share photos of Chedeliko early new year event photos one week later. I love to write this blog but meeting new bloggers and designers are even better:).
I know Chedeliko thanks to lovely Turkish blogger Gözde, Chedeliko's designs are unique and comfy; colorful and fun! Check her facebook page and website, also check Girlshygirlguide blog and facebook
Let me know your thoughts! Write me!
Bu hafta boyunca uykusuz ve huysuzdum ama bugün Cumartesi ve geçen hafta gittiğim Chedeliko'nun erken yeni yıl kutlamasını artık paylaşabilirim.(aklımda Feridun Düzağaç şarkısı dönüyor kurtarın beni! bugünnn orda daaa cumartesi miii....) Bu blogu yazmayı çok seviyorum ama bloggerlarla ve tasarımcılarla tanışmak daha bile güzel.



Chedeliko'yu blogunu çok sevdiğim Gözde sayesinde tanıdım. Tasarımları farklı, kişiye özel, rahat ve eğlenceli, bir de boll renkli, daha ne olsun:) Tavsiyem websitesini ve facebook sayfasını ziyaret etmeniz, ayrıca Girlshygirlguide ile hala tanışmadıysanız onun da bloguna ve facebook sayfasına göz atmanız.
Chedeliko'da o gün küçük bir ziyafet vardı. Derler ya hem damak hem göz zevkine hitap etmek diye işte yeni yıl kurabiyeleri, Gözde'nin yaptığı kek ve diğer bütün güzel şeyler bir aradaydı ve arkasından gelen sıcak şarap sayesinde mutlu mesut bir insan halini aldım ben:) Gördüğünüz gibi telefonumdan ayrılamamışım ama aynı zamanda görmediğiniz gibi çantamı da elimden bırakmamıştım o akşam:) Biz çok eğlendik ve bence tanıştığımıza da çok mutlu olduk. Tekrar uğrayıp aklımda kalan kolyelerden ve kazaklardan alma planları yapıyorum, en kısa zamanda yolumu karşı yakaya düşürmek dileğiyle. Eğer siz de uğramak isterseniz adresi aşağıda bulabilirsiniz.
Sevgiler:)


Chedeliko Studio & Showroom
Hisar Sk. Erdem Ap. 5/5a 
Bostancı İstanbul

 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top