27 Aralık 2012 Perşembe

0

The List | Not To Buy



I've already gotten bored from new year and xmas staffs. I am looking forward to get rid of this old, stupid year! I want new one:) Anyway, I tried to make a shopping list for 2013 but I realized it will be a long list:) Instead, I decided to make a list for what I won't buy for this year or never!

1) Oh chiffon! I really love that fabric but it is not work on me! Or I do not like it on me! I usually buy and throw somewhere in my closet! So bye to chiffon pieces for this year!
2) I am short so I should stop buying those perfect pencil skirts cause they are not perfect for me!
3) I hate drapes! I really do. I do not know why but I think drapes are totally meaningless and look stupid eventhough they cover some curves and make you look thinner. 
4) Boring peplum! Seriously enough!
5) Turtleneck sweaters! I buy them a lot and barely wear them or wear them everyday!
6) I'll never have enough pairs of high heel boots but I cannot wear in winter, Istanbul is famous for its hills so I should stop buying them for my own good!
7) I even don't remember when was the last time I wear a belt!  Come on, why we need them actually? I don't!
8) And F*cking FUR! Never Buy!!!
Tell me about your not to buy list! Comment or send me an email!
Şimdiden yılbaşı safsatasından sıkılmış olabilirim. Bir an önce şu çirkin yaşlı ve sıkıcı yıl bitsin ve yenisi gelsin istiyorum. Her neyse... Aslında yeni yıl için alış veriş listesi yapmaktı amacım ama baktım liste çok uzuyor ben de bu sene ya da asla almayacaklarımın listesini yapmaya karar verdim.
1) Ahh şifon! Kesinlikle bu kumaşı çok seviyorum ama üzerime giydiğimde sanki bütün güzelliği gidiyor! Ya da bana öyle geliyor. Genelde alıp dolabımda bir köşeye fırlattığım için bu sene şifonlarla vedalaşıyoruz!
2) Bacak kadar boyuma bakmadan aldığım o kalem etekleri ne yapmalı? Biliyorum mükemmeller ama benim üzerimde değil.
3) Drapelerden nefret ediyorum! Bence tamamıyla anlamsız ve salak görünüyorlar. Fazlalıkları kapatıp ince gösterme konusunda uzman olmalarına rağmen benden uzak olsunlar mümkünse.
4) Peplum!!! Söyleyecek tek sözüm; gerçekten yeter!
5) Boğazlı kazakları bir sürü alıp ya kış boyu üzerimden çıkarmıyorum ya da hiç giymiyorum! İki türlü de sıkıcı hal aldıkları için bu sene boğazımı huzura kavuşturmaya karar verdim. İsterlerse gökten zembille insinler bu sene benden umudu kessinler!
6) Eveeettt... Topuklu botlarım asla yeterli sayıya ulaşamasa da, evime inerken yere paralel bir halde karda hız sınırlarını aşmama neden oldukları için kendi iyiliğim adına ilişkimizi sonlandırmaya karar verdim. En azından bir süre.
7) En son ne zaman kemer taktığım konusunda hiç bir fikrim yokken nasıl koca bir çekmece dolusu kemerim oluyor işte bu durumu çözemedim. Kemerlere niye ihtiyacımız var ki zaten? Şahsen benim yokmuş!
8) Bu listeye girmemesi imkansızdı galiba. Bu sene ve önümüzdeki milyon sene içinde alınmayacaklar listesinde yer alacak tek şey kürkler ve kürk eşyalar olacak sanırım.
Sizin bu sene için alınmayacaklar listeniz var mı? İster yorum yapın ister benim gibi yazın mail atın paylaşalım fikir alalım:)
 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top