30 Ocak 2013 Çarşamba

0

Çantamda ne var?





Merhabalar!
Herkesin favorisi olduğu "Çantamda ne var" yazısını bende yazayım dedim. Kış olduğu için taba renkli kürklü çantamı kullanıyorum. Bakalım neler varmış;




1. Teyzemin yurt dışından getirdiği; Givenchy Le Bouquet Absolu parfüm; Çok taze, çiçek ve meyve kokulu, her kokladığımda canım teyzemin aklıma geldiği bir parfüm. Kendi kullandığım iki parfüm var ama bu sıralar buna sarmış durumdayım.

2. Bepanthol; Size de daha önce anlattığım krem. Nemlendirici olarak kullanıyorum.

3. Ruhsat; Çantamdan çıkmaz.

4. Gözlük; Bunu Koton'dan almıştım, 20 tl gibi bir fiyatı vardı. Tabi bende daha çok saçımda taç olarak değerlendiriliyor.

5. Kartvizitlik; Antalya'da yaşadığım zamanlardan kalma emekli VL kartvizitlik. Hala kullanıyorum ve hala ilk aldığım gün ki gibi.

6. Makyaj çantam; Yakın çevrem bilir, bir keresinde evde unutmuştum. Olay çıkartmıştım hahah. Yanımdan hiç ayırmam, her zaman çantamdadır. Bir sonraki yazım bununla ilgili olacak.

7. Cüzdanım; Önce belirttiğim gibi yeni aldım, gayet memnunum. Bir çok bölmesi olması benim için çok avantajlı.

8. Tabletim; Bir önceki yazımda e-kitaplardan bahsetmiştim. Yanımdan ayırmazdım artık bir bütün olacağımız kaçınılmaz. Tavsiye etmek istediğiniz kitap olursa, yandaki Ask.fm'den hemen bana yazabilirsiniz.

9. Telefonum; Samsung ve Android'ten ayrılmam imkansız hale geldi.

10. Ve; anahtarlar!

Buraya en önemlisi olan ve beni temsil eden şeyi yazmayı unutmuşum; Pembe Tarağım!


Kendinize iyi bakın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top