28 Ocak 2013 Pazartesi

0

Perfumes | Calvin Klein Sheer Beauty

I would like to introduce the fragnance; Calvin Klein Sheer Beauty. I actually write my process to find it but it is only written in Turkish. It was not the one but then day by day I really like it! The thing was I do not like vanilla(no no I hate vanilla:)) and Sheer Beauty has vanilla blossom note; more, I do not like fruity fragnance but here it is with peach Bellini, red berries and bergamut notes! But(again but) the staff insisted on it and I was confuse with all those beautiful bottles, I thought it was a bad decision. No it wasn't:)

Let's know more about Sheer Beauty;
First notes are bergamot, red berries and peach Bellini. The core includes flowers of peony, pink lily and jasmine. The base is velvety due to accords of sandalwood, musk and vanilla blossom.

Bu yazımda parfüm alma sürecimi anlatmıştım hatırlarsanız, hangi parfümü aldığımı da bu yazımda anlatarak parfüm yazılarına başlayabilirim sanırım. Aldığım parfüm sanırım satıcının da etkisiyle Calvin Klein Sheer Beauty oldu. 

Aslında aradığımın tam aksi bir parfüm kendisi. İçinde vanilya çiçeği notası barındırması aslında kabusum olabilecek türdendi çünkü vanilyaya katlanamıyorum (evet doğru duydunuz vanilya ile aramızda kötü bir ilişki var). Diğer bir sorunu ise meyve notalarının ağırlıkta olması ve bir de yasemin gibi çiçek notası barındırması. Tüm bunlara rağmen ilişkimiz beklenmedik bir şekilde gelişti ve bu parfüm arayışlarıma bir süre son verdi. Sanırım sandal ağacı ve miskin baskın yapısı dengeleri iyi kurmuş. Güzel bir tat bırakmış Sheer Beauty'de.

Kısaca tanıyalım Sheer Beauty'i;
Tepe notası şeftalili bellini akoru, kırmızı böğürtlen özü ve bergamut; ana notası pembe zambak, yasemin ve lotus iken misk, sandal ağacı ve vanilya çiçeği ile son notalarını oluşturuyor Sheer Beauty'nin. 

Sheer Beauty has a young and sofisticated; pure but self-confident and  free characteristics. The bottle is classic Beauty bottle with a perfect dream pink color and with a different cover.

It is fresh and fruity. If I define it, I can tell under it's romantic personality, there is a powerful soul, she can surprise you anytime. I guess it is unresistable because it is calm but unpredictable at the same time. Sheer Beauty looks familiar, that's why it can last longer to stick in the mind but if it does, it never goes!

Genç ve sofistike, saf ama kendinden emin, berrak ve özgür ruhlu karakterine klasik Beauty şişesinin renk ve kapak değiştirmiş hali. 
Aslında fresh ve hafif bir koku Sheer Beauty, kendi tanımımı yapmam gerekirse romantikliğinin altında güçlü bir kişilik yatıyor, her an sizi şaşırtabilme özelliğine sahip. Baştan çıkarıcılığıda bu sakin ama tahmin edilemezliğinden kaynaklanıyor olabilir. Çok tanıdık bir koku, akılda kalması zaman alabilir ama akılda yer ederse de pek gidecek gibi değil. 

Maybe just because of it's fragile voice and dreamer attitude draw me in.
As a result, I am addicted to Sheer beauty and it is officially my new perfume for 2013. If you stilll looking for, you should smell it!
Belki de kırılgan havası ve hayalperest yapısı beni kendine çekmeyi başardı.
Kısaca ilk bir hafta dudak büktüğüm parfümümü severek kullanmaya başladım artık. Arayış içindeyseniz denemenizi tavsiye ederim.

 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top