30 Mart 2013 Cumartesi

0

Instagram günlügü vol.1

Merhabalar!
Yoğun bir haftaya başladığımı söylemiştim. Vize haftamın ilk bölümünü atlattım. Kaldı 4 sınav. Kendimle ilgili çok yazı yazamadım ama ufak tefek moda haberleri ile buralardaydım. Hafta içi havalar baya yağışlıydı. Ama bugün mükemmel bir havaya uyanıp keyfini çıkarttım.


Bu hafta neler yaptım?

Canım okulum sınavlarımı saat 11'e koyması ile kalkış saatlerim 6'ya ayarlandı. Bütün bir hafta 6'da kalkan, sınavdan sonra evde uyuyakalan biri olarak dolandım.



Sınavlardan önce en büyük eğlencem, kırtasiye alışverişi yapmak! Beni o kırtasiyelere kitlesinler, bir hafta gıkımı çıkartmam. O koku, renkler, çeşitler... Benim en büyük keyfim.


Tabi havaların bir açılıp kapanması ile birlikte hasta olmamak elde değil. Birde grip aşısı olurum her sene. Ama bu sefer herkes döküldü. Dikkatli olun.


Dediğim gibi sabah 6'larda kalkınca, kahvaltıya da zaman kalmıyor. Bunun içinde minik bir beslenme çantası hazırlayıp, tüm hafta kahvaltımı okulda yaptım.


Bu hafta içinde benim için çok özel bir gün vardı. Erkek arkadaşımla 26 Mart'ta 2. yılımıza girdik. Beni minik hediyelerle çok mutlu etti. Sınavlar içinde biraz motivasyon oldu.



Ve cumartesi günü klasiği... Sınavların ilk bölümünü atlatma sebebiyle çok güzel bir uyku çektim ve ailemle birlikte keyifli bir kahvaltı yaptım.

Dipnot: Bu arada tam bir aydan beri diyetteyim. Çok azimli ve kararlı sürdürüyorum. Çevremdekilerden her gün olumlu yorumlar alıyorum. Gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum. Bununla ilgili de bir yazı yazacağım.


Ailemle kahvaltıdan sonra, Uğur'la Atatürk Parkı'ında yürüyüşe çıktık ve 2013'ün ilk dondurmasını yedik.


Diyette olduğum içinde bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum.


Merhaba güneş! Seni çok özlemiştik!



Umarım sizinde haftanız çok güzel geçmiştir.
Bol güneşli günler diliyorum.
Hoşça kalın! :)

Bloglovin'den takip edebilmek için; lütfen tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top