28 Mart 2013 Perşembe

0

Only 2013 Bluz Modelleri Koleksiyonu

Kendine has çizgisi ile Avrupadan tüm dünyaya yayılan Danimarkalı giyim markası Only, 2013 Bluz ve üst modelleri koleksiyonunun satışına başladı. Özellikle modern ve genç tarzda hazırladığı modeller ile Avrupada çok tutulan bir marka olan Only, 2013 bluz modellerinde de bu çizgisinden sapmamış görünüyor. Oldukça geniş bir bluz koleksiyonu hazırlayan marka, her tarzdan modeli bir araya getirip, bizlerin beğenisine sunuyor.
Taş detaylı bluz modellerinden, yakalı bluz modellerine, düğmeli bluz modellerinden, desenli modellere, fiyonklu bluz modellerinden , fırfırlı modellere kadar uzanan çok geniş bir bluz koleksiyon oluşturan marka, kısa, kolsuz, bol kesim modeller ile işte, günlük olarak veya gecelerde giymeniz için yüzlerce modeli bizlere sunuyor.







Koleksiyonda en dikkat çeken modeller ise askılı ve dantelli bluz modelleri, çizgili bluz modellerinde de oldukça fazla seçenek bizleri bekliyor, ince çizgili,yatay ve dikey çizgili modeller, kalın çizgili bluz modelleri fazlasıyla bu koleksiyonda var. Eğer v yaka bluz modelleri arıyorsanız bir çok renk seçeneğine sahip modelleride bu koleksiyonda bulabilirsiniz. Mavi, krem, turuncu, siyah bu koleksiyonda en çok kullanılan renkler olarak dikkat çekiyor.Geniş yakalı bluz modelleri arayanlar için casual görünümlü bir kaç modeli, çizgili veya veya dar kesim seçenekleriyle Only 2013 bluz modelleri koleksiyonunda bulabilir. Ayrıca onlarca farklı yaka seçeneğide bu koleksiyonda bulunmakta








































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top