30 Nisan 2013 Salı

0

2013 Yaz Sezonu Trendleri

New York'tan  dödükten sonra Ankara'da butik açan ve kadınlara moda ve trendler konusunda yol gösteren Ece Salıcı 2013 yazının moda trendlerini sizler için anlattı


Siyah - Beyaz Çizgiler (monochorome)

Her mağazada her markada olduğundan herkesle pişti olma olasılığınız çok yüksek olan bu trendi, elbise gibi büyük tek parçalar değil de etek, pantolon, bluz, gömlek olarak giymeniz pişti ihtimalinizi yarıya düşürecek çünkü kombin yaparken daha özgün olabileceksiniz. Benim tercihim ise bu yatay çizgiler. Kırmızı bir eteği siyah - beyaz çizgili bir gömlekle denemeye ne dersiniz?




















Dama Deseni

Lv sağ olsun hayatımıza yeni bir desen daha soktu, insanların hayatta giyinmem diyecekeri genelde siyah - beyaz dama desenleri şimdi aranılan favoriler arasında. Bana sorarsanız nasıl giyebiliriz diye; ya diz altı kalem elbise olarak ya da görünüşümüze hava katmak için aksesuar, mesela esaro gibi kullanabilirsiniz derim.





Volanlar

Ne kadar abartı o kadar iyi diyebileceğim bir trend bu yaz için olmazsa olmaz. Genelde etek uçlarında ya da kol kenarlarında bu ayrıntıyı kokteyl elbiseleri ya da tuvaletlerinizde korkmadan kullanabilirsiniz. Beyaz bir gömlek altına giyeceğiniz siyah volan detaylı bir etek bütün havanızı değiştirecektir.














Çiçek Deseni

Ya hep ya hiç diyeceksiniz. Ya hep kısmını tercih ediyoruz trendi yakalamak için. Çiçek deseni olsun ama renk, desen, doku farklı olsa da olur. Etek ve bluzlarda ya da elbiselerde koca koca çiçekleri baştan aşağı taşıyabilirsiniz. Hangi kadın çiçeklere hayır diyebilir ki? Çok da güzel olacağından eminim.



Crop Bluzlar

Benim en sevdiğim sezon trendi bu kesinlikle. Bunun için yapmanız gereken, dümdüz bir karından başka bir şey değil. Sabahları spora giderek sezon trendine ayak uydurabilirsiniz. Nasıl kombin yapabilirim diyorsanız, yüksek bel pantolonlar ve etekler imdadınıza yetişecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top