26 Nisan 2013 Cuma

0

Beauty Joint Alışverişim


Yasaktan beri yurtdışından kozmetik alışverişi yapmıyordum.Bloglarda görünce dayanamayıp şansımı denedim ve Beauty Joint'ten bu güzellikleri aldım.Siparişi 18 Nisan'da verdim bugün elime ulaştı.Çok kısa bir sürede sorunsuz gelmesine çok sevindim.Ürünleri fotoğraftaki gini baloncuklu naylon ile sarıp sarmalamışlardı.Hiçbiri hasar görmemiş.


İlk alışverişim olduğu için bir kaç ürün aliyim abartmiyim dedim ve bunları seçtim.Sitede bir çok markanın ürünleri çok uygun fiyatlara satılıyor.Karar vermek çok zor oldu.


NYX allık taupe rengi.Bunu uzun zamandır istiyordum ve 35TL vermeye pek niyetim yoktu.İlk sepete eklediğim bu oldu.Kontur yapmak için aldım.



Rengi gerçekten çok güzel.Kontur için ideal.


Bu alışverişi yapmama vesile olan ürün bu aydınlatıcı.Hangi blogta gördüm hatırlamıyorum görür görmez vuruldum.Aslın gül sevmem ama bu çok güzel bişey :)Aydınlatıcı sevdam da bitmk bilmiyor.


Sanırım 3 rengi verdı ben 01 numaralı amber nectarı seçtim.


Böyle rengarenk çok tatlı bişey.Aydınlatıcı olarak geçiyor ama benim gibi açık tenliler için allık oluyor kendisi.


NYX'in bu soft matte cream lerini çok merak ediyordum.Çok güzel renkleri vardı karar vermek zor oldu ama çok güzel bir seçim yapmışım.



 İsimlerini şehirlerden almış.Benim oldığım renk Milan.Istanbul renginde de gözüm var.Bir dahaki alışverişte sepetimde olucak :D


 Sonuç olarak ben bu alışverişten çok memnun kaldım.Kargu ücreti 12 USD civarı birşey tuttu.Ürün sayısı arttıkça kargo ücreti de artıyor malesef.Alışverişin en kötü yanı kargo ücreti.
Siteye bakmak isterseniz http://www.beautyjoint.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top