29 Nisan 2013 Pazartesi

0

Diyet Yapanların Temel Yanlışları

Diyet yapıyor fakat istediğiniz sonuçları bir türlü alamıyor musunuz? 

Öyleyse diyetinizde doğru olduğuna inandığınız yanlışlarınız var demektir. Doğru bilinen yanlışlarla kilo vermek yerine kilo alabilir ya da sadece kas dokunuzu incelterek kalıcı bir incelikten mahrum kalabilirsiniz.

İşte diyette doğru bilinen yanlışlar:

Yemeklerden önce su içilmesi:
Protein sindirilmesini zorlaştırır.

Alkol Tüketimi:
Bütün gün hiç bir şey yemezseniz ve sadece alkol tüketmenizde yanlıştır. Her bir alkolün içerisinde şeker olduğunu diyet listeniz için dip not olarak düşün.

Sınırsız Çay ve kahve tüketimi :
Çay ve kahveler şekersiz olduğu sürece kilo aldırmaz, fakat çok fazla tüketildiğinde vücudunuzun gerekli olan su tüketimini engeller.

Tereyağı Diyet Listesinden Silmek;
Tereyağı tamamen kesmek fayda yerine zarar veriyor. Çünkü vücut ihtiyacı olan yağı almazsa,  depoda biriken yağlarını korumaya alır. Bu nedenle kahvaltıda düzenli bir şekilde yağ tüketmelisiniz.

Ekmeksiz Bir Diyet;
Diyet yaparken ekmeği kesmek de büyük bir yanlıştır. Vücut karbonhidrat desteğini ekmekten alır. Çavdar ya da tam tahıllı ekmekleri beslenme programınıza almalısınız.

Limonlu su içmek;
Limonlu su egzersiz dışında ne kadar tüketilirse tüketilsin kilo vermenize yardımcı olmaz.

Protein Diyeti;
Fazla et tüketimini tercih edenler kas dokunuzu kaybetmenize neden olabilirsiniz. Fazla et tüketimi sadece su ve kas kaybına neden olur. Yağ kaybına değil!

Kısacası sağlıklı bir zayıflama için beslenme programınızdan asla ve asla karbonhidrat ve yağı kesmemeli (belirli ölçüde tutulmalı), protein alınımı aza indirmeli ve doğru bilinen yanlışları da göz ardı etmemelisiniz.

Diyet sırasında ihtiyaç duyabileceğiniz; sıkılaştırıcı kremler, inceltici kremler, selülite karşı bakım kremleri ve daha bir çok kişisel bakım ürünlerini MissperaİndirimKodu’nda indirimlerle satın alabileceğinizi  de unutmayın. Üstelik 20 tl ve üzeri alış verişlerinizde avantajlı fiyat üzerinden ekstra %15 indirimle.

MizuIndirimkodu’nda ise hayatınıza ışıltılar katabileceğiniz yüzlerce avantajlı seçenek bulabilirsiniz.

Formda ve ışıltılı bir sezon geçirmeniz dileği ile…

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top