29 Nisan 2013 Pazartesi

0

Gardırobunuzdaki kıyafetlerin ne kadarını giyiyorsunuz?

Kadınların bir çoğu bilinçsizce yaptıkları alışverişlerinden dolayı gardıroplarında onlarca kıyafet olmalarına rağmen tercihlerini sadece bir kaçından yana kullanıyorlar.

Sizde dolabınızda onlarca kıyafet olmasına rağmen “Giyinecek hiç bir şeyim yok” diye söyleniyorsanız endişelenmeyin. Çünkü dünyada ki diğer tüm kadınlarla hemen hemen aynı sorunu yaşıyorsunuz.

Bu sorunun nedeni ise “belki bir gün içine girerim” diye alınan ya da “özel bir gün olursa” diye alınan parçaların bir daha asla giyilmemesinden kaynaklanıyor.

Kısacası “bir gün giyerim” diye alınan parçalar ne yazık ki bir gün giyilmiyor.

Şimdi açın gardırobunuzu ve bir göz gezdirin. Gardırobunuzda bulunan kıyafetlerin kaç tanesini giydiğinizi hesaplayın. Hesap oranı düşükse gardırobunuza bahar temizliği yapıp, yenilikler katmanızın zamanı gelmiş ve geçiyor demektir. İşe giymediğiniz parçaları dolabınızdan çıkarmayla başlayın ve eksilen yerleri ise Markafoni Indirim kodu ‘ndan ekstra indirimlerle satın alacağınız sezonun en trend kıyafetleri ile doldurun.

Giyim tarzınızda kapalı giyinmeyi tercih ediyor ve muhafazakar giyimi benimsiyorsanız eğer gardırobunuza katacağınız ikinci yenilik için Modanisa İndirim Kodu ‘na mutlaka göz atmalısınız. Birbirinden şık, trend tesettür giyim ürünleri karşısında kayıtsız kalamayacağınız ise şüphesiz bir gerçek.

Hadi bayanlar, kolları sıvayın ! İşe gardırobunuzun temizliği ile başlayın ve daha sonra dolabınıza bir “tık” ile yenilikler katın.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top