29 Nisan 2013 Pazartesi

0

GÜNÜN ŞIKLARI : Aslı Şen, Etel Baler, Banu Çarmıklı, Romina Hakko, Sanem Tezman, Pınar Talay, Suzan Toplusoy, Derin Mermerci

Uzun süredir şıklar konusunu işleyemiyordum. Buna rağmen listemde çok da fazla isim yok. Ama az ve öz şıklıklar var o yüzden hepinizi doyuracağından eminim :)


Aslı Şen için denebilecek tek şey kusursuz olduğu. Burberry Prorsum trençiyle eşleştirdiği  turuncu renkli bluz ve pantolonu müthiş yakışmış. Saç kesimi ve rengi, makyajı, Gucci şeffaf clutchı, takıları ve elegan duruşuyla insana istem dışı işte budur! dedirtiyor !!



Etel Baler de bir diğer kusursuz bulduğum isim. Balenciaga pantolonu, MyBestFriends bluzu, Elif Cığızoğlu ceketi, Christian Louboutin ayakkabılarıyla hem değişik parçaları eşleştirmekte hem de renk uyumu konusunda müthiş başarılı. Gözlüğü, saçı, hele hele o işaret parmağındaki yaz sezonunun arzu nesnesi Balenciaga Gold Knuckle Duster yüzüklerden birini görmek nasıl keyif verici anlatamam. Çok başarılı bir kombin ötesi yok !


Banu Çarmıklı 'ya sezonun çantaları konulu postumda yer vermiştim ama özel olarak şıklarımda da yer almalı. Kıyafetinde başrol elbette ki Ralph Lauren çantaya ait. Ama çantaya göre giyinmesi de süper olmuş. Değişik bluzu ve beyaz jean pantolonuyla müthiş şık görünüyor.


Romina Hakko 'nun Givenchy Antigona 'sı ve bu renkle uyumlu Zara ceketi çok hoşuma gitti. Pastel tonlarda yaratılan çok başarılı bir kombin. Özellikle saç modeli çok hoş.



Sanem Tezman 'ın kıyafetindeki en vurucu parça şüphesiz Alexander Wang eteği. Kumaş ve deri çok klas bir şekilde eşleşmiş ve harika taşınmış. Gömleği, stilettoları, hele hele saç modeli ve makyajı mükemmel !


Pınar Talay 'ın son dönem çok moda olan Vionnet marka tuxedo ceketine bayıldım. Şifon kumaştan olması ve içine aynı kumaştan bluz giymesi çok klas bir şıklık yakalamasını sağlamış. 


Suzan Toplusoy vücut hatlarına göre en doğru giyinen isimlerin başında geliyor. Dökümlü ve bol elbiseleri çok hoşuma gidiyor. Yine pastel tonlarındaki elbisesiyle bir arada kullandığı Valentino çanta ve ayakkabılarıyla sade elbisesine en güzel şekilde zenginlik katmayı başarmış.



Derin Mermerci 'den çok havalı harika bir kombin. Ceket altına giydiği ispanyol dantelli elbisesinin etek ve kol görünümüne bayıldım. Bu güzelliğe bir de işli diz üstü kadife bir çizme seçmiş. Kendisinde kesinlikle bir Kate Moss sendromu var. Başkasında beğenmeyeceğim kıyafetleri Derin Mermerci giyince beğenir oluyorum  ve böylelikle kendimle müthiş çelişiyorum ama durum bu yapacak bişi yok :) İnci saplı Chanel çantasına dikkatinizi çekerim.

Merak etmeyin Tansa Ekşioğlu 'nun beyaz çoraplarından ben de gözlerimi kaçırıyorum !


Bir başka Derin Mermerci kombini. Sıradışı ama ona yakışıyor işte. Şapkası, ceketi, botlarıyla en azından farklı bir tarz denemiş olması ve rahatlıkla taşıması adına kesinlikle şıklarımdan olmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top