29 Nisan 2013 Pazartesi

0

Hollywood kadınlarının güzellik sırları..

Merak ettim araştırdım Hollywood'daki güzeller güzelliklerini korumak için estetik dışında acaba nelerden destek alıyor diye :) Aslında bakarsanız büyük bir çoğunluğu öyle aman aman pahalı ürünler kullanmıyor, yani biz de dişimizi birazcık sıksak ıvır zıvıra para vermesek bu ürünlerden alabiliriz :) Hadi bakalım neler yapıyorlarmış..

DENISE RICHARDS





Denise cildindeki kırışıklıkları onarmak ve cildini yenilemek için bitkisel özler içeren serumlardan kullanıyor. Zaten genelde makyajsız veya çok az makyajlı çıktığından cildinin her zaman güzel görünmesini istiyormuş haliyle.. L'occitane Immortelle Precious Serum kullanılabilecek bitkisel serumlar arasında..







CHARLIZE THERON


Bayılıyorum bu kadına.. Charlize ise yüzünün güzelliğini mineral bazlı UVA ve UVB koruyucu kremlere borçluymuş..Hava kapalı, güneşsiz olsa bile bu kremlerden kullanıyormuş.. SkinCeuticals sheer mineral UV defense SPF 50 kullandığı ürünler arasında..




JESSICA BIEL



Jessica da saçlarını yıkayamadığı zamanlarda saçlarına şekil vermek için Klorane'in yulaf özlü kuru şampuanı ile saç renginin solmasını engelliyormuş.. İlginç  saç renginin solmasını kuru şampuanla nasıl engelliyor anlamadım ama vardır bir bildiği..







Kaynak : New beauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top