28 Nisan 2013 Pazar

0

Instagram günlügü vol.3


Merhabalar!
Uzun zamandır "Instagram günlüğü" yazmadığımı fark ettim. İki haftadır biriken fotoğrafları çokta yer kaplamasın diye hemen düzenleyip paylaşıyorum.



Bir önceki yazımda sağlıklı bir yaşama yelken açtığımı uzunca anlatmıştım. Bunun içinde içtiklerime de dikkat ediyorum. Ama nedense arada bi çikolata krizi geldi. İki aydan sonra ilk defa çikolata yedim. Ama o da bir parça, zar zor. Ara öğünlerde süt, toksinlerden arınmak için yeşilçay ve her gün metabolizmanızı hızlandırmak için Türk kahvesi tavsiye ediyorum! :)


Renkli ojeler yapmaya başladım. Renklerini karıştırıyorum, eğleniyorum. İstediğim ama bulamadığım iki renk mor ve krem rengini hemen oluşturdum.


 Biraz da alışveriş yapıldı tabi. Flormar'dan mat neon pembe oje temin ettim. Çok güzel tavsiye ederim. Koyu pembe rengi de çok güzel. Gratis'ten de eksiklerimi tamamladım. Denemek için Maybelline Gel Eyeliner almıştım. Sonuç: Mükemmel! Kesinlikle tavsiye ederim. Belki bununla ilgili ayrı bir yazı yazabilirim.


Bu fotoğraf favoriler köşesi olsun. Favorilerimden olan Watsons ballı saç cila'm bitti :( En kısa zamanda almaya çalışacağım. Aşk yaşadığım Flormar dörtlü far ile ilgili ayrı bir yazı yazacağım galiba, çok sevdim. Haftada iki gün benimle olan Nivea Besleyici Bal maskesi'ni tavsiye ederim, yoğun bir nemlendirici bakım yapıyor. Hepsini ayrı ayrı sevdiğim ojelerimi de bir elden geçirdim, eskiyenleri attım, sonra renk düzenine soktum.


Canım arkadaşım Miray bana İzmir'lerden midye almış. Nasıl güzeldi, çok mutlu oldum. Ona tekrar teşekkür ediyorum. Uğur bir süreliğine çalışmaya gitmişti ve o arada bilgisayarını bana bıraktı. Kocaman ekranda dizi izleme keyfini 10 gün boyunca sürdüm. Tabi bu arada okula gidip geldim ve en sevdiklerimle bir anı için fotoğraf çekildik. Haftanın sürprizi ise, trafik cezası! Ben ki o kadar dikkat eden insan, nasıl 83'le radara girmişim hayret ettim doğrusu, hemde şehir içinde! Bununla ilgili tüm duygularımı Sayın Yalçın Bayer yazıya dökmüş, lütfen buradan okuyun.


Her zamanki gibi spora devam ettim! Şimdiye kadar haftada bir gün yapabiliyordum. Bu hafta bunu 3 güne çıkardım. Zorlanmadım da. Sanırım böyle gidecek. Tabi spor yaparken bana bazen annem, bazende Whatsapp'tan Antalya'daki dostlarımdan Betül de eşlik ediyor hihihi


Sporun yanında evde de kendime zaman ayırdım tabii ki. Yeni kitaplar çaldım annemin kütüphanesinden. Evet yanlış duymadınız, annemle bir çekişmeye giriyoruz o kitapların önünde. "O kitabı ben alacağım, yok ben okuyacağım" derken, 6 tane kitap alabildim. ihih Odama minik bir dekorasyon yaptım. Yılbaşından kalma led neon ışıkları tekrar ortaya çıkarttım. Akşamları "party hard" durumlarındayım anlayacağınız. Veee aşık olarak aldığım yeni gözlüğüm! Salı günü kargoya verilecek, büyük bir merakla bekliyorum, çok heyecanlı!


Ve bu haftayı da güzel bir Pazar günü ile kapattım. Sonunda Uğur geldi ve havalarda güzel olduğundan hemen kendimizi dışarılara attık. Güzel bir yemek yedik.
"Ne giydim" fotoğrafları için bir sonraki yazıyı bekleyin :)


Bir "instagram günlüğü"nün daha sonuna geldik.

Instagram hesabıma buradan ulaşabilirsiniz.

Umarım sizinde haftanız çok güzel geçmiştir, mutlu ve bol güneşli haftalar dilerim.
Hoşça kalın!
:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top