26 Nisan 2013 Cuma

0

Sezonun Güzelleri CHRISTIAN DIOR Ayakkabılar

2013 İlkbahar Yaz sezonu trendlerini incelemeye devam ediyoruz. Özellikle sosyetemden örnekler vererek konuyu ele almak daha hoşuma gidiyor. Yaz sezonunda Valentino Rockstud 'ların popülerliği tam gaz devam ettiğine değinmiştim. Şimdide sırada bir diğer gözde marka var.



Yaz sezonunda Raf Simons 'lı Dior sayesinde yeni bir form ile tanışıyoruz. Aslında bir sezon önce sinyallerini vermişti ama bu son haliyle tam anlamıyla bir sanat eseri seviyesine ulaştı. Kalın metal bir kayış ve topukların içe kıvrıklığı ile model Dior 'a özgü bir tasarıma kavuştu. Genellikle klasik tarza uyum sağlayan, tek parça kıyafetlerle, maksi mini midi her boy etek ve sigar pantolonlarla kullanıldığında muhteşem görüneceğinizin garantisini verebilirim.

Önce ünlülerde kimler kullanmış ve kime daha çok yakışmış diye bakarsak elimizde birçok örnek var.


Ana Girardot


Celine Sallette


Chitrangada Singh



Faith Hill


Izia Higelin


Marisa Tomei


Natalia Vodianova


Olivia Palermo

Bizde ise şu ana kadar 4 kişide gördüm ama eminim bununla kalmayacaktır.. İlk Feryal Gülman da ardından Eda Kosif , Aslı Şen ve en son olarak Etel Baler. En beğendiğim kullanım Feryal Gülman 'ın Mary Katrantzou ceketli kombiniyle oldu. Eda Kosif mini Celine 'i ile bir arada kullanarak gözlerimi sarhoş etti. Aslı Şen metalsiz modeli seçmiş olsa da bu koleksiyonun hiçbir parçasını bir jean pantolon ile düşünemiyorum. Etel Baler kendine has orjinal bir kombin yaratmış ama yok bu da bu ayakkabıların kombini değil.

 





Kullanım konusunda şimdilik yabancılar bizimkilerden çok daha başarılı. Mesela Olivia Palermo ve Ana Girardot 'nun kombinleriyle ve Faith Hill 'in dantel elbisesiyle olan duruşlarına bayıldım.

Bu nadide güzellikte Dior ayakkabıları daha çeşitli ve klas nasıl kombinleyebilirim diyorsanız yanına bir de Dior 'un değişimi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız sizi bir diğer moda delisi sevgili Fazılhan 'ın bloguna yönlendiriyorum :)




UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top