27 Mayıs 2013 Pazartesi

0

2013 Yaz Trendi: Tulum

     Birisi zahmetsiz şıklıktan mı bahsetti? Evet, bugün tek bir parçayla hem gündüz hem de gece şık olmanızı sağlayacak tulumlardan bahsedeceğiz. Yaz aylarında çabasız şıklığı yakalamak hem daha kolaydır, hem de çok işimize gelir. Malum, sıcak havada birçok parçayı birden kullanmak zaman zaman işkence halini alabilir. Bu yüzden, tulumlar bu yaz imdadımıza yetişecek. Tulum mevzusu oldukça hassas benim için. Çünkü özellikle 38 bedenin üstünde bir kadının tulum giymesi oldukça riskli. Vücudun tüm hatlarını ortaya çıkardığı için de model çok önemli. Hatta zayıf olsanız dahi, yanlış bir tulum sizi kilolu gösterebilir. Bu yüzden, tulum alışverişlerinizde çok dikkatli olmalısınız !


    2013 İlkbahar/ Yaz kreasyonlarında tuluma oldukça sık rastladık. Özellikle, Valentino, Balenciaga, Giambattista Valli, Armani, DVF ve Louis Vuitton gibi tasarımcılar koleksiyonlarında bolca tuluma yer verdiler. 






      Tasarımcıların bu kadar üzerinde durduğu bir parçanın kırmızı halıda kullanılmaması da mümkün değil elbette. Özellikle Kristen Stewart, Beyonce, Miley Cyrus, Charlize Theron gibi isimler kırmızı halıdaki şıklıklarını tulumlardan aldılar.





    Kırmızı halı gibi önemli eventlerde kullanılabileceği gibi sokak modasında da kendine rahatlıkla yer bulabilen bir parça; tulumlar. Dolayısıyla önemli olan gideceğiniz yere, vücudunuza ve tarzınıza uygun bir tanesi bulduktan sonra şık olmanızın önünde engel kalmıyor. Sokaklarda tulumlar nasıl kullanılmış merak ediyorsanız, aşağıdaki görsellerden ilham alın!











    Görsel: pinterest
     Birkaç sezondur gündemde olan tulum modası hız kesmeden devam ediyor. Eğer siz de vücudunuza ve zevkinize güveniyorsanız, hemen her yerde giyilebilecek tulumlar bulmanız mümkün olacaktır. Zira dünyaca ünlü birçok markanın yaz koleksiyonlarında farklı desen ve modellerde tulumlara rastlamanız mümkün. 

Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top