30 Mayıs 2013 Perşembe

0

Koton 2013 Bikini ve Mayo Koleksiyonu

    Koton son birkaç sezondur oluşturduğu plaj koleksiyonu ile, hem şık hem de trendy görünmemize katkı sağlıyor. Özellikle, uygun fiyatları ve ürün çeşitliliğiyle benim de her yaz ilgimi çeken koleksiyonun bu yılki parçaları da yayınlandı. Bu yazın bikini ve mayo modasına uygun olarak floral ve tropikal desenler, cut-out mayokiniler, renkler, desenler ve transparan detaylar dikkat çekiyor. Floral desen delisi bir insan olarak, koleksiyondaki floral bikiniler özellikle ilgimi çekti diyebilirim.


    Yazın ruhuna uygun capcanlı renklerle dolu bu koleksiyon yaz aylarında uygun fiyatlarla plajda şık görünmenizi sağlayacak. 










    Koleksiyondan bazı parçaları sizin için seçtim. Gördüğünüz gibi özellikle bikini koleksiyonu oldukça enerjik ve yazın ruhuna uygun renk ve desenlere sahip. Mayokiniler ise, dikkat çekmeyen isteyen kadınların yine öncelikli tercihi olacak.





     Görsel: koton.com.tr
     Koton, son yıllarda moda ve trendleri yakından takip eden bir Türk markası olarak plaj modasına uygun bir koleksiyon hazırlamış. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde plaj alışverişini yapmanın tam sırasıdır. Bu yüzden hepiniz en yakın Koton mağazasına gidip, vücudunuza ve tarzınıza uygun bir modeli kesinlikle denemelisiniz!


Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top